Followers

29 December 2009

~SELAMAT TINGGAL2009~


Syukur alhamdulilah aku masih bernafas lagi kat muke bumi nie,perjalan aku masih jaoh lagi tok ku truskan,2 pn kalo umur ku masih panjang,n bnyk bnde yg perlu aku blja..arinie mood aku mmg ceria xtawu np,smlm dpt Berita mmg gmbire wt aku , fmly , n ayie jgk..2009 bnyk beri aku pengalaman,pengajaran,petunjuk tuk trus hidup n maju kehadapan,2009 akn wt aku tersunyum n aku xkn lupe 2009 mmg mantap..hanye pada dia aku memohon n meminta, makbulkan doa aku n beri kesihatan yg baek n pjgnkn umur aku n temu kn jodoh yg beriman,baek hati,penyayang n boleh jge aku..aminn!!!!!!!!!

FAMILY
2009 mmg best wt family aku..semua fmly aku d beri kesihatan yg baek..masih d beri ruang tok bernafas kat muke bumi ni,rezeki xpnh putus2, alhamdulilah sykur sgt2..pas 2 pe ag eh,aku dapat ank buah lg abg aku yg 1st dpt baby gul, dowg gmbire sgt2 ank dye sume laki tahun nie d kurniakn baby gul..pas 2 akak aku da temu cinta dye n akn berkahwin xlme ag insyallah bln 2 nie lps raye cine..adek aku lak da abes spm, skg dye xwtpepn dok umh kdg2 wt keje 4time kat hotel 2 pn kalo da function vip je..abg aku no.4 lak tgh tgu kelahiran ank yg ke -3 baby gul jgk,insyallah awal tahun dpn kak ipar aku bersalin, skenye dpt ank buah ramai skg ank buah aku da de 10 org,empayer fmly semakin mengembang..yg aku lak ok je sht,skg tgh nk tambahkn brt bdn je, skg 47kg taget aku 50kg tok tahun hadapan..moge misi aku berjaye..amin!!!! I LOVE MY FAMILY..MUAHHH!!!!

LOVE
2009 mmg best gak wt cinta aku n ayie..xde pape masalah,xde gado2 sumenye ok, saling sayang menyangi, heee..mmg best n mantap, taun dpn nk msk 6 year couple,uhhuu cm xcy je..ase cm br knl je,xpnh ase bowink pn, nk ikutkn umh dala dekat ari2 jmp,tp depan umh aku jea port lpk fmly aku pn ok n senang bangat same ayie..kalo bly dowg nk aku ng ayie cpt2 kawen tp aku n ayie x ready, ag pn aku nk bg akak2 dye sume kawin dlu. moge jodoh dowg cpt la smp..amin2!!!.huu tok fmly ayie dowg pn sume ok n baek la, xpnh de mslh ng dowg pn ok2 je..hepy je..pas2 ayie nk dpt ank buah menjelang 2010 hope xde mslh untuk sis dye melahirkan baby boy yg emsem n cute 1st wt fmly dowg..amin..!!!  I LOVE U..MUAHHH...


FRIENDS
2009 mmg kn wt aku tersenyum je..1st sekian lme aku xjmp2 mber lme akhirnye bln puase tahun nie aku dpt jmp ana,eja.nadiah nawi,nabila,siti,rehan,nadia hussien,azizol,rosmira pas 2 sp ag erk 2 je kot mber2 yg aku dpt jmp after aku pindah nk dekat 4taun kot xjmp..kalo nk ikut kn umh xde la jaoh sume dok lam area selangor je,tp myb sume xde time tok jmp,hee.myb sume da keje n mengejar cite2.. pape pn aku gembire dpt jmp n  tgk dowg berjaye ..bdk kolej yg aku dpt jmp nurul jea,dye pn da kawen abes stdy jodoh dye da smp dlu,n tgh prgnant skg bp bln xigt lak taun dpn kua insan yg baru dlm hidup dye..2 jea artis2 yg sempat aku berjumpe..pape pn..aku gembire dpt jmp dowg..kalo d beri time kite jmp lagi ye kawan2..I MISS U ALL!!!!!


WORKING
2009 eish bnyk kenangan la,nk cite mmg xabes,aku ske 2009..hope tahun2 yg akan dtg lagi best..amin...mengimbas kenangan di PPIBM..uhuu sedeynye nk cite de suke de duke..tp yg bnyknye suke la..yg duke ket je, time keje c2 tiap2 mgu travel,mmg best..plg jaoh aku pg perlis la..mmg best la, time 2 sume stff de,kak ina,kak aini,kak wani,enzaki,enwahab,dr.hafizie bnyk ag la..time 2 enjoy je keje..hehe..tp keje c xlme 6bln je..sedey nye..bos wt pngaii..company terpkse ttp ats mslh xdpt d elakkan pas2 aku tpkse la bnty tp samat dpt gj 1 month time 2 dowg baya.nk ikt kn dowg xnk baya tp en zaki haty d baek baya gj aku gune duet dye sndr...xsmp sbln aku tanam anggur aku dpt keje laen yg dekat ng umh, xde travel2 dok opis je..bowink gak..tp nk wt cmne kite bersyukur jea ng pe yg de..keje skg mmg best n xbnyk keje pn..yg borink nye keje ng cine..hehehe..
ag bp bln je nk msk 1taun keje ng company cine nie...cm2 rase de..aku 1 je ske keje kat company nie sbb keje snie xpenah bg aku terkanan langsung..
yuhuhu..mmg best...2009 mmg tinggalkn kenangan senyum(*,*)wt diri aku...yuhuhuhuhu...

1 ulasan:

~ PIJA ~ said...

amin..moge2 i cepat kawen..
pastu leh laa ko ngan ayie kawen lak..
meh laa jadi follower kat blog i..
http://pijaosix.blogspot.com

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates