Followers

23 December 2009

~TERLAMPAUUUU SUNYI~

Aduh mmg btol2 terlampau sunyi,bkn sbb putus cinta,tp keje, pd smggu lps smp skg xde keje nk wt..aduhh..aku nie xbersyukur ke? owg laen keje bgai nk gile cari duet, yang aku lak merunggut je,gaji pn ok,dekat ng umh lak,ari2 aku blk makan, time msk 830-5.00pm kdg2 blm kol 5 aku da bla,sbtu ahad cuty, aku sunyi2 tahap gaban da nie..arinie keje aku on9,tgk gossip2 artis,hahaha..edit2 blog ket 2jea kot,nk mkn tp coklat2,kopok2,biskut2 aku sume da abes..tidak time2 cmnie aku da melantak daa..uhuhu..waa lapanye..opismate aku lak suke hulur makanan kat aku..ee tktnye aku nk ambk,tah halal tah tidak.."ayie slu berkate eee jgn mkn cine pnye makanan dowg xbasuh beyak"eeee..trus aku bayangkan mcm2..hahaha..tp de 1 ari tu aku xnk ambk makanan yg dye bg tapi aku terpakse ambk jgk ns lemak dye bg coz dye da bli..aku pn pe ag bkk la ns 2 nk tgk upenye cmne bagi aku tersangat la pelik aku tgk sambal nasi lemak 2,berair2 minyak2 je,terlampau basah slu aku tgk ns lemak xde basah cmnie, aku tny bli dkat mn dyee juz kate dekat2 umh i je, u dun wory la nie halal pnye maa..aku pn btol2 was2 nk makan n then aku tgk je nasi 2,aku xmkn pn, pas dye tny sdp x,aku pn brkte ok je..nk sedapkn haty dye,aku terpakse,bkn tok kepentingan aku tp,kite kene jge haty owg gak,dye da bli xkn aku nk hampe kn perasaan dye ckp i tkt nk mkn,mst dye kecewe..heee..

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates