Followers

07 January 2010

~FEELING~

Bismillah,salam...1st,ttbe feeling meleret je,tah a xtawu a..mcm-mcm2 aku rase,benggang,geram,menci,takut,gelabah,marah,nk hempuk owg pn de, tp xde motif,ttbe rase cm2, mood xok..ee asl cmnie,aku xske perasaan cmnie..pe ptt aku wt,tgh bele2 aku skg..haahaha..
2 ari lps,kasut aku ttbe de kat umh,dlm keadaan elok,actualy kasut 2 da hilang lme bln 8 taun lps..nk kate dek aku gne tidak sme skli saiz berlainan,nk kate mber aku pjm,mmg aku xde mber kat umh 2,pelik2,mule a aku kate pencuri ambk.. agak seram gak a ttbe pg aku nk g kje tgk kasut 2 de cntek tepi taya kete bpk aku,nk ikutkn mlm 2 aku kunci umh kol 11pm xde lak,cmne dye ltk c2,mst dye pnjat paga umh aku 2..sapa kah dye pe kah motif dye pulangkan blk...!!!!!! baju hilang skli ng kasut, yg pelik ksut n bj kesukaan aku hlg,tp bj dye xplg kasut je..


2 ari lps lagi, b4 kasut aku d pulangkn,seluar aku lak hilang sedey taw br je bli,br pakai 4x je.. sakit haty aku ase nk hempuk je muke owg yg ambk 2,pg 2 aku cr sua 2 nk gne tgk2 xde aku tny mak abh amet sume mn sua aku2 da bengang da time nk gne time 2 lak xde,cr2 sume tm4 xde,smp skg xjmp, eish pelik a kasut,sua,bj hlg, samat barang dalam x d ambk,pe motif,sape dye,wtpe dye ambk, agk seram n takut,wisau++++ pe ptt aku wt, xkn aku nk cy bnde2 tahyol 2 kot, wujub ag ke bnde2 cm2..?????????? sejak kejadian 2 aku ase mcm-mcm rs, tkt, wsau,tdo xlene asyk trkjot je mlm2, ttbe aku jd cm2..tah asl tah,ttbe de rs cm sesuatu mgikut, mmp bkn2 tah la ke aku terlalu memikir, terlalu megikut perasaan..erm pape aku slu berdoa aku d jauhi bnde2 cm2..


akitivi aku skg,,mmg pax n pnt sgt smp nk dating pn xde ms ag,pg g keje pas 2 blk ptg lak rehat xsmp 1 jam kat umh kene ambk shfik blk sek,smp2 umh da kol 7 lbh,mlm nk aja c shfik 2 mengaji n blaja ag, nk tgk cite balqis pn xdpt ag sakit haty aku, bengang asyk nk  mara2 je aku, aku da pkr pe ag ckp men lps je,haty pn pns oh ayie jikalau ko terase ng aku mintak maaf sgt, yuhuhuh..i know u want me, u know i want cha i know u want me know i want cha, keh3 bnci aku dgr ayie nyi lagu nie,cm hampeh je..haaaa
 pas 2 trus tido,sungguh letih n xlarat gile aku ari2 cmnie,skg aku nk bgn pg2 g keje pn cm da mls je,datang pn lmbat..dala gj xdpt2 tention lak aku..erm tah a..mls aku nk pkr pape ag..cukup a smp snie saje cerite aku..daaaa

3 ulasan:

~ PIJA ~ said...

lambatnye gaji...
da bape hari bulan da pun ni haa...
kene gegar bos tu..

pasal kasut tu..
so scary..baik jgn gune..bg muzium..
heee

~oLick_Ecaa~ said...

tawu xpe..sakit haty nie...

2 a..bg muzium wt kenang kenangan kn..hee

~ PIJA ~ said...

harap2 muzium tu trime laa kan..heee

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates