Followers

17 January 2010

~PLUS 123++~

morning !!! 1.00am..udah kol nie aku xtdo2 ag..np la mate aku nie ssh pjm..eish2..pd td aku open table.. mean poker je koje aku, xpnh serik wlu pn pnh bankrup haa.. luck aku arinie good skli, ari semlm2 nye luck aku xde,asyk kalah je bengang lak aku,ble da kayo aku lupe diri pertaruhan amat gairah skli ng mat2 saleh ..fucking shate it babeh dowg kalah kn ku...mara ase nk buang je liptop ku nie..hahaha..lyn for the fun ok nk take seriuz mmg xbaek woo..dose2..hahahaha...erm nie la keje aku ble da boring aku kn menulis mencarut mengarut kat port baek aku nie this is port aku nk luah kn pape yg aku ase..erm pg2 td aku da ke langat ambk brg2, n then sempat ag mnum ais blnded yum2 mmg sdp skli lme ku indam2 kn soursop, akhirnye bjye aku mcr..hehe, smp je umh aku de cm2 keje nk wt, so aku xrehat pn,sakit pingang,bontot n bdn2 aku tolong akak n mak aku arinie..peh kalo da berlaki kn bez bly la dye urut2kn bdn aku,hahahaha..mlm lak aku g jj, g bli lotion,perfume n fond, motif sbnye nk bli lotion je almaklum la perempuan pantang nmpk bnde laen mst nk blie..hehehe.. sok aku nk g menziarah adek aku,ari2 cl suh dtg tgk dye..keh2 pdn muke dye..tp dye da xley join pkln ag dye skit cian dye..now tgh tgu surat je, pas 2 dye bly bla...hope adek aku bly sembuh la skit dye 2 dgn cepat amin!!!!!!!!!!!

senin-kamis!!!

kesian kat aku taw,pc opis da msk virus, so xley nk on9..bosaan gle aku..dala xde keje nk, pas 2 pc lak wt hal,duh mmg temenung je keje aku..senin smp kamis..jmt aku cuty,keh2 mls aku nk msk keje bkn de keje nk wt pn..bek aku ZZzzZzzz je kat umh ag bgus..!! ag pn kamis mlm 2 aku tdo pn lmbt 3am taw..aku blk umh lambt coz tgk cinema smp kol2 lbh,,cte adnan sempit, mmg bez !!! smp ke arinie aku terigt cte tuh..hahaha,
asl tah taun nie tiap2 hari aku kn bfrst ns lemak sotong  weekend je x..pas2 lunch mkn ag, kang blk keje aku kn bli goreng pisang n cekodok, hahaha kecuali hari rabu coz, special ket ptg aku kn mkn mee goreng o murtabak, blk keje trus aku kn singgah bli,coz de pasa mlm akt umh aku tuh,,hahahaha..melantak je aku,tp brt bdn naek 1kg je..hehehe..xpea..jnj aku stabil n sht...hahahaha..

aku da mule mguwap2 da nie mate pn da stim je, so selimut,n bntal ku  memanggil2 tok d buai lene,daaaaaa... renung2 kn n samat mlm...!!!!!ZZzzZZZZzzzZZZzzZZZzzZZZzzZZzzZZZzzZZzzZZZzZzZZZzZzzzzZzZZZz.!!

1 ulasan:

~ PIJA ~ said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
ngantok jugak..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates