Followers

26 January 2010

~XL KAWANKU~

ALkisah.. arinie aku xtawu np aku trgt kat sowg mber aku nie, nme dye SS bkn name sebenar, die nie owg kate  bdn dye nie cantek menarik tertarik ko mmg tembam, dye berbdn XL de cutting ket laa..erm aku knl dye time aku pndah SK, taun 2005, now aku da xtawu dye katne after dye jual rumah trus pindah pn xbgtawu men bla cm2 je, erm aku de 1 story pasal dye  nie, ble aku igt2 blk kesian taw kat dye, cmnie cte dye, time sek2 dlu c SS nie ske men dail no tah sp2 dye ske a, pas 2 dye knl ng sowg mamat nie lam hp, mule2 kwn je lam hp pas2 da knl2 aty lam hp couple plak, adoiii n then dowg pn bercinta bagai nk rak la lam hp aku tny c SS nie ko nie da jmp blm bf ko nie da kwn lam hp 5-6month cm2 a, ble c cdit gf/bf abes c dowg 2 kn t.up menot.up antre 1 sme laen..erm aku ckp C SS nie dye tawu ke ko berbdn XL, kang ble jmp lari dye kate c bf dye nie ok xksh 2 pn aku berbdn XL ke XXL ke kn yg penting iklas dye pny bf kate la kn..pas2 aku bg idea kt c SS nie pe kate kte weekend jmp bf ko nie,  c SS nie pn ok , deal a ng bf dye pakai bj pe n sume la tkt2 slh owg kn 1st date dating owg kate,hahaha..pas2 aku pn teman kn c SS jmp kat 1 mall nie, pas2 c SS kate kat aku nty ko blk sowg taw coz bf aku da bwk helmet 2 nk bwk aku jejln n anta blk aku pn ok jea xkn aku nk kaco dye dating kot, ttbe detik2 cemas c SS da nmpk bf dye smbil bwk helmet 2, mmg btol2 dye nk bwk c SS nie jjlnla kn, aku tgk c bf dye nie blh tahan gak la, pas2 c bf cl tny ktne skg, c SS nie bly lak bntai kate dye xsmp ag pdhal da nmpk da bf dye, c SS nie tkt laki nie xley terima dye seadenye, aku pn pe ag kate a aritu kate bly terima n cm2 ag a now dye kene buktikn, c SS gagah kn dri g terjah c bf dye dr blkg aku dok je tp tiang tgok a,haha c bf muke agk terjekot n wt2 cm xknl je, pas2 tah pe tah dowg borak kn c SS pgl aku2 pn g a..erm sesi bersuai knl,hhahaha,pas2 aku pn pe ag mintak la izin igin blk aku tny kat c bf nty  anto c SS blk kn dye pn ckp aah, aku pn pe ag blk a, after 30 mnt  aku bla c SS cl tny aku ktne, aku ckp a da smp umh ttbe nada dye slow je aku tny np nie xbes ke dting ng dye, c SS bly nges lam hp siot je dye kate a c bf nie kate actualy dye da de gf, so dye xsmp ats nk clash ng gf dye skg nie, n cm2 ag a..pas2 aku tny a kat c SS blk dye anta x, pas2 c bf nie bly kate dye de bwk mber dye, mber dye de kat tingkat ats so xley nk anta, peh ksian gle aku dgr nada sore c SS, mmg aku xsngke la dye bly cm2, kalo da de gf xpyh a men kn persaan owg, tp tah a aku pn xley nk tlg pe.. sok nye aku jmp c SS kat umh dye pn cm muram je em ksian.. pas2 c SS cl c bf xtrus dye ttp no.2 smp skg xdgr berita ttg c bf dye c..ble2 aku igt blk, kesian la, tp slh dye gak sp suh sayang owg xde dpn mate sungguh2 kn.. erm pe ley wt nasi da jd bubur aym mcd...sekian story aku ttg c XL KAWANKU..

4 ulasan:

~ PIJA ~ said...

jahatnye jantan itu kan..
eca...hang buang aa perenggan..
senang cket akak yg rabun ni nak bace..heeee

~ PIJA ~ said...

eh silap..
bukan buang...tapi BUBUH..ngeh2

~oLick_Ecaa~ said...

hehehe,,alo xtawu a xde ayt hehehe,
2 a kesia gle kat dye...

tp adekah sy yg berslah sbb sy yg ajk jmp n then dowg break,hee..kejam ke xkn!!!

~ PIJA ~ said...

tak kejam...
dari terus2 die syok sendri...

eca..jgn kate kawan ko tu adik ujang..hahaha

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates