Followers

02 February 2010

~blablabla~

BABY!!!!

smlm, akak ipar aku da pn bersalin baby gul, ptt nye bersalin 28.02.2010 tp smlm ptg dye da skit2 yg melampau samat abg aku cuty time 2 trus dye hantar ke hospital, igt kn sakit2 biase je upenye2 sakit baby nk kua "sakit2 biase 2 aku xtawu a skit pe", kalo owg mengandung dye tawu la kot, sakit2 biase 2 pe, nk gak aku tawu, !! sakit2 nk beranak ag, eish bnyk tol dugaan owg prgnant nie... time scan hgj2 bln baby nk kua  2.5 je, ble kua 3. lbh..uh aku pn xtgk ag myb arinie aku g tgk..xsaba rase nye..!!!!!!!!!!


 ********************************************************************************

 SAKAI nk mampos ko!!!!!!

uh aku arinie aku de story ket, smlm aku da delete fren2 kat fb lbh kurang serat la, fren2 aku xramai pn,asl aku delete dowg2 2 semak je bg aku, bkn aku xnk kawan ke pe,tah a aku xske a owg2 xknl nk add2 nie,myb niat dowg baek ke peke aku xtawu yg pnting aku xske2,lntk a nk ckp aku sombong ke pe ke de aku kisah,hahahaha, pas 2 aku de delete mber aku sndri tawu dye 2 BOLEY d kate kn mber @ tak aku agp dye mber tp dye mcm sampah!!! pasal 
pe aku buang dye sbb dye talam 2 muka, mula2 dye add aku ok je xpnh nk tegur ke pe kn, pas 2 aku ase wtpe dye add aku pdal aku xrpt ng dye pn, aku pn buang dye sbb aku mmg xske dye2 add lg aku pelik msh de aty nk add aku 2..pas 2 time aku da delete dye aku sj nk tgk page dye yg xprivate 2,  ng slmber nye mgutuk2 aku akt wall dye peh, ptt la sbuk nk add aku,sbuk nk bc wall aku sbuk nk tgk pic2 aku pas 2 kutuk reramai kn 2 motif ko kn, haklah now ko mmg xkn dpt n add aku ag aku da blog ko dr add aku,cm fantek je pngai igt nk fren2 ke peke kn upe2nye, herm!!ko igt da bgus sgt ke da cntek sgt ke da pndai sgt ke hak elah!!! mmg haty busuk la ko!!! sbuk nk ambk tawu hal owg wtpe, lntk aku a nk wtpe pn, ske aty aku a nk 2lis aku keje pe kat fb aku 2..mentang2 aku 2lis jual ank ayam ko igt aku keje jd ank ayam lak, mmg cm bodoh je ko..hahahahaahaha..yg penting aku tawu keje aku halal..mst ko igt 2 job aku wt kn whai c bitene gile!!!!!! lntk kowg a nk ckp aku pape pn..jnj ku bahagia,!!! ag 1 aku xkn mf kn ko2 kate aku cm2, slme nie aku xpnh pn ambk port pasal ko n aku xpnh ckp ng ko pn!!! uhhhh  tp ske sgt jge hal owg!!!!! mst ko jlz kn tgk aku..hahahaha 2 yg ko kutuk2 aku kn2..kalo ko kutuk2 aku2 tawu xpe, nie sj je kutuk kantoi kat aku,hahahaha!!!sume yg de kaitan ng dye aku xnk accept, aku perlu bjage2 owg jnz cmnie bhaye woo...

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates