Followers

10 February 2010

~DUN PLAY2~

Hui haii, arinie sbnrnye xgembire pn sj nk wt2 gembire, nk sng2 kn aty, hakikat

nye aku xgembire pn!!!! mule2

aku nk cte pasal gaji aku yg xdpt2 ag smp skg 10hb, uh ase nk bnty je, 

ke aku kene saba lg now tahap

kesabaran dah xde lam diri lg, huhuhu pe ptt wt,?? diam kn diri or trus memakse 

dye ke cmne tah a xtawu

a..??? xde idea tgh bele2 skg..cm kere kene belacan je skg..hahaha.uh ttbe2 

aku teringat kat sowg bdk nie

dye aku tgk terlalu syok sendiri bg aku la bg owg len aku xtawu a pe kn, erm..

dye pkr pe lam otak dye tawu a,

cte bnde2 yg nk top n world je puji diri sndri cun la pe la mengaku dye je tercantek n

famous skli lam dunie nie

uh ske mengade2kn n mereka2kn cte tah pape asl tah a..ase cm bodoh je dye

 wt bnde 2 sume, nk tegur

dye oh tidak mungkin same skli.

wuhahaha...kesian aku tgk dye myb stress stdy kot smp cm2 skli but aku

tgk owg len xde

pn, dye je aku tgk cm 2, cm xde haluan hidup je marapu je dye tuh..

hahaha kesian3!!!!erm ttbe aku rindu kat

sesesorang.. sp dye xpenting pe yg penting aku syg dye..hehehe.. 

nex month anniversary aku sj je nk cte

hehehe, aku bangge kot relationship aku tuh, aaa cm xcy je..kuwang3..? 

ala aku xksh pn pe owg nk kate de

je mulut2 bsuk berkate2 "dye nie" bly lme fmly da knl, rumh dekat, bf/gf control, 

n mcm2 ag a,

plz a jgn a wt andaian sendri, ckp je trus trg xpyh la nk smp menyampai.. 

kang mengundang fitnah mlot

owgkn ske tokot tmbah..kat fren2 aku yg ske tny pe tue, actualy xde petua pape pn 

pemude de a.. aku pn

sendri xtawu tawu2 je da nk msk 6year,for nex month.. keh3..oh sayang bnyk kat 

kau..hahaha, 

bg aku bnde 2 sume good pe.. aku ske kn nye kalo de yg x ske ke peke lantak p kowg 

la janji aku

rindu sayang kamu..hahaha..jgn try2 nk hancurkn relationship aku wif him eh..

xbaek2 t kene kat diri sendri

baru tawu, langit 2 tinggi ke rendah...hahaha.. k la2 nk stop story..

den ponat bana..hahaha..bye.!*o*

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates