Followers

08 April 2010

~KULIT HITAM MENCURIGA~

uh time aku nk g lunch aku sempat singgah kat kdai motor nk 2kr lampu2 da terbakar, time aku nk 
tunggu cinan 2 tukar, de sowg berkulit hitam legam teguh aku..bp lme gne mtor?plg jaoh bwk mn? bli motor cash ke? keje mn?da kawen blm? da bf? mcm2 lg dye tny..aku pd mulenye hanye diam je mls nk ambk port, da dye tny mcm2 c cinan nie bly lak kate lampu xde nk kene tgu 20mnt..aku pn alamak cmne nk blk mkn, xpe harinie terpkse mkn kdaii laa jwbnye..5mnt kemudian aku beralih arah dr kulit hitam tuh,pstu g kat aku tny mcm2 aku cm aah2 kn je..lam aty asl dye nie..xpe la ltk la dye kat c2..aku pn ckp cinan 2, eh i g mkn dlu la kat tepi nie da siap pgl i okeh..dye okeh kn aje..ttbe 2 kulit nie  follow aku2 pn xnk la pkr pape la myb dye nk mkn kot..ttbe aku tgk dye2 tgk aku..lam aty asl nie..pastu aku dok la sowg, ttbe2 dye ckp nk dok sekali oh my god..aku pn bgun cr meja laen mn nk dok tgk meja da full..duh aku da cuak gile, tkt pn de asl owg kulit hitam nie berani tol nk teguh n de aty nak dok ng aku..aku pn tgk de 1 meja nie dak2 giat mara duduk, de 1 kerusi free aku pn xtny pape trus dok ng dowg2 pn pelik ckp ng aku np muke cm tkut...aku pn ckp a india 2 ikut2 tny cm2..owg xberani...pastu dowg pn kate xpe dok je sni makan skali..ttbe sesi bersuai knl.. 1stime aku gile slmber dok 1 table ng owg xknl,tkt pnye pasal selamber je..huhu,pastu dak2 nie kate india nie mmg gile, dye mabuk xbetol..aku da tkut,ya allah..samat dye x ape2 kn aku..dye betol2 mencuriga kn aku..fake la owg kulit hitam, dasar busuk..!eyekkkkkkk

2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

itam itu menawan dan manis..ingat tu..!

~oLick_Ecaa~ said...

kalo itm yg tuh xpe.nie hitam ala2 bontot kuali+bau busuk gitu..eyekkk

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates