Followers

02 April 2010

~Selamat pengantin baru part 2~

17/03/2010- bergerak 

erlow all..time mengarang da mari..sambungan wedding arituh.. bertolak rabu pg lam kol 10am..sume berkumpul d rumah..kecuali abg aku..terpakse ambik dye kat hulu langat..akak aku n husb dye da blk dlu last week..kenderaan d pandu oleh abg aku,,aku hanye memandu hari sk ke hulu langat je..coz my dad xsht..cian dye,tido je lam kete..erm aku da zzzz aku sedar d raub bnty solat n mkn..perjalan d terus kn lg..uh lege sedikit da masuk gua musang da nk dekat da nie..terus kn perjalanan uh ttbe ase lapa bnty lg d gua musang ke kedai mak temah, menu hampeh je xsedap..dala mhall.cekek dare je..haha..xpe abaikan bab tuh..perjalanan d teruskn aku still zzzzz lg..ttbe2 aku tdgr bnyi berdeboommmmmmmmmmmmmmmmmmm..mak da menjerit..aku terus terjage n berkate ya allah shamm owg depan,.....abg aku cube mengelak
sowg mat rempit yg langar blkg lori n mat rempit 2 memgelupuh mengelak kn diri dr d langgar,pe ag aksi  ke kiri ke kanan akhirnye mat rempit dpt mgelak kn diri, kete belakang  yg ajak laju , tidak dapat mengawal perasaan nye telah berdeeeeboomm kete ku..ohh asl bnyi cm bumper belakang da gugur last2 kete owg tuh hancur depan kete aku ok2 je..syukur..tp d sbb kn cat bumper da terkopek skit mnx ganti  jgk..lantak la...if kete dye da hancur dpn belakang,time tuh sume nebes..xtawu nk kate cmne..tp allah masih syg kn kami...syukur alhamdulilah sume selamat..


18/03/2010- masjis perkahwinan sriwati n faizal

230pm: baru rombongan perempuan dtg..bkn sbb nk bls dendam pasal time rumah pengantin gul c pengantin
boy dtg lmbat k..nie atas2 sebab owg makeup dtg lambat...

aku selaku pengapit k..


mari megipas, aku agk xske pasal pengapit dye tuh kale bj same ng aku,

pelamin duduk ala2 sopan gitu..terpakse aku dok ala2 sopan cm halimah kjp...uh panas 1stime aku jd pengapit..ambk berkat,kate dady aku..hahaha.. ttbe perot aku dala lapa..mari kte makan plakk..

aksi suap meyuap..gedik2 gitu..

with may dad n bro2 ku

only my love dad,amet,sham,mom

uh time ni aku ase best la..suasane kmpung yg ok la..selese je tidak merimaskn aku n fmly..
menu2 pun best..yg penting tak pedas..hahaha..ok2 ckup d sni kte kembali ke dalam rumah
plak..sesi bergambar wt kali terakhir...


 si suami faizal

si isteri sri wati

nice pic

eeeee wtpe tuh...

ke merah merahan plak
bj nie d tmpah oleh akak aku no sewa2 k.

daa finish

ahkir kate,selamat pengantin baru,moge kekal hingge ke ank cucu, mudah2an murah  rezeki yg melimpah2,
sehat sentiase,tabah harungi segale pape ujian yg melande, n cpt2 wt anak ye..kalo bly kali nie bia baby gul, boy da de 4..hehee...

p/s: pasnie saye pule..mudah2an..amin!!!!

4 ulasan:

~ PIJA ~ said...

cantek kak lang mase belah lelaki nih..sape yang mekap?

p/s: ko ngan pengapit lelaki tu serasi bersama laa...hahaha

~oLick_Ecaa~ said...

bapok la..igt kl je de bpok sane pn de gile kelakar...

jgn cm2 kak pija oii..xserasi la..
xnk sy org sane..

~ PIJA ~ said...

hahahaha...
i gurau2 je..ko ingat kat sane takde ke..? lagi ramai..entah2 thailand mari..

~oLick_Ecaa~ said...

igt kn kl je ade sne upenye2 mmg bersepah gle...cun2 lak tuh tp kote ..

hahaha

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates