Followers

04 May 2010

DAH BORING


harinie n hari2 yg sebelum nye aku amat2 bosan da xtawu nk wtpe 
da, bosan...bosan..bosan.. nie cte pasal aku da boring keje snie ase nk bnti keje da xnk keje nk dok umh bcucuk tanam..hari2 dtg keje xde keje.. nk bkk fb lg2 boring da xde sp da..bkk ym lg la...nk kaco owg bkn keje aku..erm da xtawu nk wtpe da cr keje len ase syg nk tglkn keje skg nie if dpt job tm4 len xtawu suasane cmne, best ke, boring ke, stff dye ok ke,bos dye,2sume penting bg aku kalo owg len xtawu la kn,tgk dr lua cm ok2 je..ble da keje erm tgk2 cm gampang je...!!kalo bab2 gj aku xpenah ambk port sikit ke bnyk ke aku redah je jnj aku suke, keje sni aku ske sgt2 syg cinta sume de.tp boringgg,tp xtawu nk kate cmne, boring sbb aku sowg melayu kalo de sowg ag melayu mst best, lntk a dtg keje, xde keje nk wt,jnj de sowg ag melayu bly aku borak2 ke g lunch same ke,alangkah best nye kalo bos aku nk ambk staff ag, ni ng bangse laen alahaii aku ckp len2 dye maksudkn.. erm ya allah kuat kn iman aku..bnyk sgt syaitan2 menganggu ku n mghasut ku...erm harap2 sok luse jgn la boring tahap dewa nie lg..

2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

boring tu biase..
tapi jangan biarkan boring tu disokong oleh setan yg bertanduk tu..
buruk padahnyer..

alwiz positip bebeh..

CHENTA said...

ko jadi laa batu api..suh ko amik malay staff..halau itu debam.heheh same la ngan alg..kalo de mlayu mst best..keje tak best pon kompem jd best..sgt memahami perasaan ko...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates