Followers

11 June 2010

~RaBu~

haii2,selamat singgah sume..erm RABU, de pe ng ari rabu,,nie aku nk 

habak,ari rabu arituh ku pegi hospital serdang, bersama kekasih awal dan 

akhir aku tuh, terima kasih lah sebab sudi teman aku g sepital, igt sng ke nk ajk 

 dye, bgn pe pg teman aku g sane sni,dala ssh gle nk mnx tolong dye,ermmmm

 hehe, cmne a aku bly terjebat ke sepital, time aku stdy dlu,

2taun lps aku slu gak a kuar masuk klinik gov yg RM 1, kat socty plaza tuh, 

kalo korang tgk tebal  kad aku, akibat aku de gasrik, slu mkn xon 

time,that y aku slu kne skit perot, da lme jgk la aku  xpg klinik Rm1 tuh seb 

da keje kn so da de duet lbh, kalo skt ke pe aku trus g klnk private, erm de 1 ari 

tuh aku skt perot yg teramat smp nk jln xley, so mak aku bwk aku g klnk kat 

serdg, dye check kencing n cm2 lg la, dye kate ok, xde problm, so dye kate xpe 

ambk ubt mkn,,pastu dye kate skit lg dtg, coz pasnie dtg kene msk tiub mak aii, 

gle gerun nk msk tiub ikut ne..aku da takut..,pastu aku skit perot lg..aku xckp 

ng mak aku2 diam je..hehe, coz aku xnk pg klinik tuh lg, erm da btol2 xtahan 

aku g knlik kat area umh aku,dye check bnde yg same, n then dye bg 1 surat,
 
suh g HOSPITAL SERDANG, aku pn ambk je..

aku tgk lam srt tuh sepatah haram aku xphm pe dye tulis,

aku  bg my boifren bc, dye pn xphm..aduyaiiii xpe pg jea...ble aku smp2 je 

hospital aku tny kat kaunter, dye kate pegi bilik 4, muke cm slmber je, igt cm 

klinik pesakit biase la,,last2 kat WAD PEMBEDAHAN AM,

"abg betol ke bilik nie, tkt la jum a kite blk, pastu c die marah2 kat aku,


aku msk dgn muke tenang, lam aty, cilako nye doktor asl la bg wad 

pembedahan, tah ape2 tah dye tulis lam surat tuh, erm jmp doktor tuh,mcm2 a 

dye tny,dye WARNING aku kalo skt lg pas nie trus pg 

WAD  KECEMASAN..ayoyo..

td doctor tuh cl aku 08.07.2010(10am) sila dtg tuk 

check up...arhhhhhhhhhhh tidakkkkkkkk,

1 ulasan:

~ PIJA ~ said...

ko sakit ngapo eca..?

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates