Followers

13 July 2010

~MOoD HapPy~

Hye pade2 yg singgah blog i nie, actualy xde pape nk d story mory pn kn, xtawu np i rase happy sgt2 i pnye happy hanye ALLAH je yang tawu..mood i rase tenang n selese je..myb  sbb i iklas..hehehe bkn b4 nie i xiklas okey...hahahahaha...  i rindu sgt2 kat my dad my mum my fmly my boifren wlaupun dowg hari2 di sisi but i still miss dowg..

bile i bgn je pg2 i rase Ya ALLAH best nye dpt mood mcm nie hari2 n selamenyee.
i ske kn dalam keadaan mcm nie..Happy n enjoy je.. ahahhaah..
mood keje pn okey..sume da back to normal..
i happy ble owg mula memahami i..hampir 1 year ++ i keje br dowg nk phm i ok la tuh kn,..coz i jns xske nk ckp or bg tawu bia dowg nmpk sume nye..thax a lot 2 ALLAH coz telah permudahkan segale nye..amin..amin.amin.amin..~~~
pd yg membaca amin kan lah bnyk2 okey,, tq.
۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

syukran...!!

~oLick_Ecaa~ said...

alhamdulilah...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates