Followers

12 July 2010

~ toink..toinkk~

akhir nye..spain memang...yeh2...2lbh my laling caling, nk kejot kn aku bgun tgk bola la 2..aku bgun late ket kol 3, igt kn da gol la kn, tp  0 - 0 lg hampeh je...mmg saingan yg sgt gentall la time tuh..smp kol 4lbh aku tgu xgol2..aduyai amat2 bosan tawu x..arh mate da stim bek tido br aku nk pejam kan mate, my dad kate eca spain menang yg xtahan my boifren la dye plg excited siap msj2 spain menang..dye igt i xtgk ke..of coz la tgk..hahahaah...


akhir nye..aku da pun beli kain nk wt bj raye dekat JAKEL shah alam, best la pg situ..
sume ade..aku lak yg fening2 xtawu nk beli  yg mane satu mata da rambang sume cantik2 belake, abes sume dalam tuh aku runner,
tp aku da set lam minda aku nk cr kale putih, last2 aku jumpe yg berkenan di hati... 
sekali pndang peh trus jatuh cinta...hehehehe





4 ulasan:

~ PIJA ~ said...

yang...u try test tgk blog list along..eca punye still gambau kek tu..nape eh..? kalau tak klik link eca mesti tak tau ade posting baru...

ni mesti kes tukar2 name link blog aritu..die sewel sudah..!!

~oLick_Ecaa~ said...

aah la asl erk..alog remove add blk..t okey blk..hahahah

~ PIJA ~ said...

da buat da mcm tu..
tp still same..
tu alang pernah tanyer along...
nape eca lame tak update blg?
heee..sebab nampak gambau kek jerk

~oLick_Ecaa~ said...

2a eca br perasan...asl erk..ala..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates