Followers

05 August 2010

~gile kelakar~


hehe..mood ku kini kembali ok. kejadian tidak kuhingin n tidak ku minta ianye terjadi,sungguh tidak ku sangka, mungkin de hikmah di sebalik  kejadian itu...aku sgt2 xkuat ...tapi sykur  ade teman di sisi pemberi semangat kat aku mmg sukar untuk aku lupa kan..tq sgt2 kat ayie ,time aku sedey,gelisah resah dia berade di sisi aku, tak lpe jgk dekat abg aku sham tq sgt2...alhamdulilah...kini aku kembali ceria seperti dulu, (◕‿◕✿)

tibe2 knp title aku klakar, pe yg klkar sgt, actualy xde pape yg klkar pn..bg aku sowg je klakr owg len xpn, smlm ayie wt klkar hak2..klkar abes..samat xpecah perut aku, harinie de sowg manusia nie tny kat aku fan dak2 af8 ke?name u familiar a, slu ke join dak2 af8? aisey, asl ng bdk nie ttbe je..tergelak aku sowg2 kat opis..aduyaii..

p/s: jgn la asyk tny aku ble nk kawen, ble nk langsung,ble nk dirikn rumah tangga,ble nk naek pelamin,ble nk dirikan masjid,ble aku dpt mkn ns minyak kau,ble nk timbang ank,ble nk wt baby,bileeeee..? aduh aku tension a nk jwb,hari2 tny soklan same aku pening a..ag 1, aku lg pening, eca ble kau nk ade bf nie, ya ampun asl tny mcm tuh..cube la tny bile kite nak mati..lg bgus..elok kowg g tmbh kn pahale la,pd tny soklan same je..jodoh ajal pertemuan sume da di tentu kn..kalo de2 a..xpyh tny bnyk kali..pd kowg tny soklan yg blm de jawapan nye lg, bek kowg g doa kat allah lg elok,tambahkna amalan ibadat kn lg bgus berkat dunia akhirat,aman hidup...:)


2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

umo ekau yang mude trang tang tang ni pun ado gak org tanyo yo..apotah laie den ni ha..:(

~oLick_Ecaa~ said...

tawu xpe..tension hari2 tny...kalo alog...mst lg2 tension kn..aduhh..sabo jea..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates