Followers

03 October 2010

itu yg terbaik


kau pergi jua...arh bile aku kenang kan mmg sgt2 sedih, perit dan sebagainye..tp aku kene redha 2  sume dugaan setiap dugaan mst de hikmah nyee..buat kali ke-2 aku di tinggal kan(bak kate ayie 2x abg kene g jaoh eca kene tgl, xpe eca nie sume dugaan kite)fuhhh wa sedih beb dye kate cm2..tp aku still senyumm tp dlm hati sp yg tawu...taun nie luck ayie very good, dye dpt permanent job gomen, tp kene g koje jaoh kat Kapit Sarawak sane, aku langsung xpenah dgr kapit sarawak, tp my dad kate Kapit Sarawak okey..hehe...
stat last week smp harinie aku mmg bz dgn dye je, mn x nye dye kn berangkat jaoh...aduyaiiii...tp arini aku sempat tgk wayang cite Piranha ng dye...peh best siot cte tuh..hahaha...kowg2 yg blm tgk g a tgk..best woo...aku doa kan ayie semoge dye berjaye,keje elok2, jgn noty2 sgt dok tempat owg,selamat pegi dan selamat balik..igt jnj2 mu pada ku ayie...pasti kn dikau kotakan pada ku, akn ku tggu dikau pulang :):).....sbb kali ni dugaan relationship kite owg sgt2 kuat akn menguji kesabaran,kestian dan sebagainyee kalo dah jodoh x kemane tol x?pape pn aku hanye mampu redha n berdoa  terus berdoa,pade mereke2 yg bg kate2 semangat kat aku thax a lot..aku mmg betol2 sedih :( :( tp aku kene rela kn, 2 yg terbaikkk aku yakin pasti ade yg lebih terbaik akn Allah beri kn,insyallah  
semoga ape yg dirancang akn Allah Permudah kan amin..amin..amin......i love u hazri forever

p/s: pls la jgn bagi kate2 yg macam haram kat aku..lg2 ayt yg menyakitkan aty aku...kompom2 ayie kat sane cari awek laen..abes la ko..awek sawak cun2..kene kat kowg br pdn muke..:)



FrOm

2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

amin...!!

Eija Mimi said...

semoga bahagia...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates