Followers

20 October 2010

ke golden hourses lagikk..

smlm tgh nk lyn drama chinta, hp ku berdering2..kak lang call..olick syasya buat ape jum g palace of the golden horses kol 7, g mkn2 je..aku pn mndi la lps solat trus grk...kol 7 nk smp kol 7 br nk grak..biase la jnj melayu asli kn, cm 2 la jadi nye..hahahahah...aku igt aku tertamu paling terhormat td siap de kapet merah bgai kn, muke jln ala2 vvvvvvviiippppp cm 2 la..hahaha..actly time bln puase aku da g..aku dpt voucher percutian free ke sluruh malaysia, tp aku xdpt nk g sbb tiket 2 tok owg yg da berkawen SAJE...di sbb kn aku single nk xnk aku kene la bg tiket 2 kat akk aku...so dowg g la bercuti...kali nie akk aku dpt..lagi best bercuti ke ovc..wa seronok ko..sume free kecuali trnspot sdn.bhd..hahahaha..kalo u all nk dpt free percutian kowg bg la no.tel kowg ye kat aku, t aku sugg kan tok kowg..hahahahaha..bnde nie tok owg yg sudah berkahwin je...yg *xkawen* xpyh semak2 okey..hikhik...:) * smlm aku sempat tny ayie ptg2 mkn pe dye kate ot canai..aku tny aney buat ke? kate dia jgn kate aney, aci blum tentu nmpak dekat sane...
hahaha :) :)

FrOm

3 ulasan:

~ PIJA ~ said...

agak2 sapekah pembuat roti canai ayie tu yer?

Encik MamaT said...

bila nak ajak encik mamat makan :D

OLick SyaSya said...

pija: ase2 sape? ,mst la kudis2 sarawak la..haha

en.mamat: jm la..hehe

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates