Followers

28 October 2010

ohh buncit..

gambar hiasan

selamat pagi geng blogger..hui hai..ramai yg tegur asl perut KAU buncit...waa ttbe aku ase pe yg bermain di pikiran dowg erk..mst pkr bkn2 kn..hahaha..lntk p a..mak aku pn kate eca buncit..pastu owg yg da lme xjmp aku kate eca buncit..hari2 ayie ajek aku, eca buncit besar nye peyotttt....wey tenSYen beb..walaupun aku kurus tp heran asl aku buncit..hahahahaha..owg kate perut aku buncit sebab bnyk cacing... dgr ckp owg xgne..aku g klinik Damai..aku tny doc asl perut i buncit,? tnpe segan silu aku angkt baju..kuikuikui doc 2 gelak n kate u mmg buncit..ciss...dan aku bertny lg knape yer? jwpn 1st dye bg..u mesti xpenah wt senaman...mak ai..aku hari2 melompat kat umh kate nye xsenaman.. aku ske menari hari2 aku menari kire 2 senaman gak la kn..hari2 aku nek trun tge adehhhhh...pastu dye kate kat aku, u mesti kuat minum dr makan..ye a kot..hehehehe..*nasihat* bnyk kn senaman..n then aku tny kene mkn ubt cacing ke?sbb owg kate perut i bnyk cacing..doc pun kate yup slh 1 kemungkinan..so dye bg aku ubt cacing zentle kot..dye kate lps bp hari tah, aku pn lupe doc suh beli ag sbtol aku pn beli la..1stime mkn ubt cacing bery kaw2 2..hahahahaha..lps 2 aku rs la perut aku da kempis sikit..stat pd 2 satiap pagi aku bangun tido aku wt sit up...mula2 5x shari, lps 2 month, sehari 50x aku wt ambik ko..tp same je xde pape perubahan pun..aku ase ag buncit de a nek2 lemak kat pingang.*Diet?? xperlu sbb aku bkn gemok pn..hahaha..owg ske kate perut buncit seksi!..seksiKE..waakakakaka..

FrOm

4 ulasan:

~ PIJA ~ said...

buncit itu seksi..mcam abg rizal..seksi kan...heeee

ni sedikit petua :

1. Mase mkn atau sepanjang mkn jangan minum air. Minum skit je sebelum jamah nasi.

2. Setengah jam lepas mkn baru minum.

3. Mandi dulu baru mkn..

4. Rajin2 aa sit up.

Rashid said...

salam

Naper nak takut. Seksiii apa buncit ... hehe

HaNTwO said...

hahahaha buncit itu seksi bagi yang buncit cantik...jangan boroi dah ler!!

AngahSayang2314 said...

heheh kalau macam tue jgn risau ye tunggu angah punya ujikaji nie tau

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates