Followers

06 November 2010

bezday gegurl part 1,

Yiehahaha..Arinie Hari Jadi Aku YangKe-21 Tahun...syukur Alhamdulilah aku masih sihat, masih mampu berkeje, masih mampu menunaikan solat, masih mampu menuntut ilmu islam yg luas, n bnyk lagi insyallah yg boley aku lalukan..aku doa kn tok diri aku sendri..Semoga Allah Panjang kan umur aku,beri Kesihatan yang baek, Murah kan Rezeki aku,Temukan Jodoh ku , n Panjang kan Umur n Kesihatan Yang baek kepada semua Insan2 yg aku Sayang..amin..amin..amin.********.Actualy aku xtawu nk kate cmne..coz aku terkejot gile2 bila ayie da de sni..aku da ckp awl2 kat dye nk smbut bezday same2 bln january 2010 lagi..aku xsgke langsung dye kn dpt keje kat Sarawak..bln October 2010 dye da kerja kat sane, aku da sedih gle2 sbb aku da beriye2 nk celebrate same2, coz tahun yg lps2 aku xcelabrate bezday,coz  bezday aku jatuh pd hari biase..last aku celebrate ng dye time aku form 4 lme gle kn...lagi 1 week bezday aku, aku tny ayie xnk blk ke..dye ckp xley blk ats alasan yg boleh di terima pakai..so aku pn, nk sedih sgt pn xley gak sbb dye jaoh xkn aku nk pakse dye blk..so dye mnx time mlm bezday aku nk YM..aku pn ok la..smlm aku mmg da deman teruk nk kuar mmg xlarat, my dad ajk g PD tp di sbb kn aku da jnj nk YM ng ayie aku ckp kat my dad xnk la..smlm aku tido awl kol 9.00PM..aku siap kunci jam lagi nk bgun kol 12AM, nk ym ng Ayie pnye pasal..aku pun tgh mantol2 on la YM..ayie de msj kate dlm kol 9lebih cm 2, dye kate de beli kek tok aku..tp aku heran asl dye nk beli kek..bkn aku bly mkn pun sebab aku kat KL dye Kat Sarawak .. aku pn xde a tny pepjg sbb aku tgh ketiduran . tepat kol 12AM aku pn On la YM Ayie Wish Hepy Beday Sayang, aku tny mana kek nk tgk...aku terkejot gle bile  kek aku adalah YEYEN.......aku xbajet langsung dye akn blk.., aku terkejot tibe2 aku nmpk c YEYEN gn ayie kat YM,aku igt aku tgh mimpi,sumpah aku xsangke dye balik 2 je aku nk kate.thanks a lot syg, I TAK SANGKE OKEY U PANDAI WT SUPRISE MACAM NIE,i terharu.. waaa jahat ye AYIE wt cmnie..samat i xde sakit jantung taw...to: ALONG, ALANG, sampai ati xbg tawu kn...pape pn aku hepy sgt2 n i btol2 rindu kn u k...*********.sayang u bnyk la..muahhhhhh.. memory tidak bly ku lupe kan...heheheheheeheh
**** yank hadiah mane? u promise january 2011 kn..i nk black berry je..hikhikhik..****

p/s: yeyen adalah anak buah ayie yg berade di kuala lumpur..

FrOm

9 ulasan:

CHENTA said...

hepi beday gegurl...
ayie mmg jht...jht budak jht...

~ PIJA ~ said...

hepi besday eca...moga panjang umur dan bahagia selalu hendaknyer..

bes tak suprise yeyen?

OLick SyaSya said...

alang :haha tq alang* stacy ke *?hahaha..jht bdk jht okey..hahaha


along : tq along * hahaha best alog..tekejot den..eish2 nakal okey *

Qaseh dalia adelia said...

selamat menyambut hari lahir dear...tapi kene igt selangkah kite menghampiri kematian...dan kite dah makin dewase :) hidup dgn penuh ketabahan n penuhi dgn amal yg mulia..insyaAllah semoga pnjang umur murah rezeki..n sentiasa dibawah payung2 rahmatnya

OLick SyaSya said...

Dalia : tq so much... :) :)

Niezan said...

happy bufday to you

Niezan said...

happy bufday to you

Shahazrin Saharudin said...

selamat hari jadi...

HaNTwO said...

selamat hari lahir :)

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates