Followers

10 November 2010

bezday gegurl part 2

hye geng2 kapak..morning..aku tgh bekpes mihun goreng ni..aduhh pedas nye..acik jual 2 xtawu ke aku xmakan pedas? ke aku kene bagi tawu sume owg aku xmakan pedas..hikhik..aku da tny acik 2, pedas xcik mee ni, katenye xpedas nak...??? cmni ke owg niage nak laku sgt pun jujur la..jgn la tipu..di mana hak pembeli??????hikhikhihk..  

story terjunggak tok 06.11.2010, kali nie celebrate bezday aku ng family,x  sangke lak sume abg2 akk2 ku dtg..hahaha. actualy aku penah sambut bezday ng Family last celebrate pd umur aku 7tahun kalo xsilap 2je, pastu xde celebrate lagi smp la kini br de..aku xtawu nak kate cmne, aku bkn cm owg laen tiap2 tahun mesti celebrate kn..hikhik  aku hepy sgt2 taw..

paling aku hepy my dad beli kn kek..aku malu gle sebenarnye..n xsangke..sbb aku xpenah terpikir pn fmly aku kn wt cm 2..coz aku kenal sgt fmly aku cmne..pape pun aku aku SAYANG sangat2 sume fmly aku...i love u..i love u..i love u...muah..muah..muah...:) :)

to: "amet aku xsangke okey, ko bagi aku hadiah cm 2,amet always dalam hati..xley bla ayt ko"..hahahahah..

 to: "hisham n wife : samat muke aku xpecah ng ko nye suprise 2..pape pn aku enjoy".  

to: kaklang n hus: thanks you coz dtg meriah kn majlis: hadiah nye mn?ooo lpe name ank u, i yg bagikn..hihi.

 to: ayie : thanks you so much jaoh2 u terbang tok suprise yeyen u 2 menjadi ok.. 

to : Nadiah N Bedah : setiap taun kowg wish bezday aku pade kecik hingge la ke la ni...aku 06.11.1989,bedah 07.11.1989,nadiah 09.11.1989.

to: Nai ko la minah paling awal wish bezday aku..haha..siap love2 lagi...hehe
p/s: paling syok YUM NAM PUN WISH BEZDAY AKU.WAKAKAKAKAAKAK

FINISH BEZDAY GEGURL 21 

 (1)
 (2)
(3)
 nie je sempat aku copy owg2 yg wish kat fb
FrOm

1 ulasan:

~ PIJA ~ said...

alaa......tak ajak pun mkn kek..tak aci tau..!!!

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates