Followers

28 November 2010

Dari Cik Pija


kuikuikui..award dari cik Pija , tq so much sudi bg award kat i..huhu
bile dpt award mst de soklan2 STPM, yg ku jawab gn sejujur2 nye..

Q1 : http://pijaosix.blogspot.com/di mata kamu?
baek orang nye..cantik n manis...
 
Q2 : name blog anda & kenape anda letak name itu.
kenape?tah la..ikut suke je..
 
Q3 : name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu
entah la..aku menbubuh je..
 
Q4 : apekah kaedah dalam penulisan blog anda.
kaedah mmg xde..tulis ikut suke..hemtam saje..kuikuikui
 

Q5 : apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
tah,,ase biase je..aku xde perasaan..hahahaha
 
Q6 : bilakah blog anda diwujudkan 
Tahun 2009!!!
 
Q7 : siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
entah lupa a, mls nk tgk sape..kuikuikui
 
Q8 : sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...
aku nak tag dekat sume owang...yg singgah jgn malu2 nk ambik k..



FrOm

2 ulasan:

Mieya said...

hi...
boleh ke kalu sy nk award ne??
heheee...

OLick SyaSya said...

yank ambik la award tuh..jgn malu2 k..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates