Followers

18 November 2010

selamat pagii

salam aidil adha..masih bly wish lagi kn..hehehe..smlm aku blk kg..tgh hari gerak, petang b4 kol 5.00 da blk sini balik..kejap je lepaking di kampung..coz sok kene keje..kalo cuti mlm baru gerak balik.. arini g keje...bosan la, coz sume keje2 aku da sttle kn ari selase..tak tawu nk wtpe da, nk on9 FB pun mls..

masuk2 opis td aku lyn kn mood c opismate aku(mok cina), dye cte kat aku, mber husb dye br mampos..dye tkt, xley tido, nak lalu depan umh mber dye pun tkt..dye kate asyik terbayang husb mber dye mampos 2 je...ee truk nye c mok nie..over taw..hahahaaha..

 
FrOm

3 ulasan:

Encik MamaT said...

apa kaitan ur fren ngan oran tu

~ PIJA ~ said...

pehal lak die nak takot tu...betol gile la c mok tu..

OLick SyaSya said...

en.mamat-> xde kaitan just kawan bini dye je

pija -> dye mmg cm 2..tkt smp mengigil..over kn

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates