Followers

01 November 2010

WeKend..

SABTU
cm biase la bgn pagi2..pergi pasar..kali nie xpg pasar, tp pergi econsave..hahaha..aku ckp kat my mom..da xnk pg pasar borong lagi..coz aku rimas a..walaupun da bertaun2 aku g sane..semenjak giant bkk aku da xnk g pasar borong lagi, kecuali barang2 yg my mom nk xde br aku bwk dye g pasar borong..hikhik..aku xske g pasar borong coz..owg2 kat pasar da cam muke aku..kalo aku g jasco ke kedai ke..aku tersempak ng owg2 yg berniaga kat pasar borong tuh mst nk tegur aku..mesti nak cakap tk g pasar ke?mak mane?pastu nk senyum2..aku bkn nye sombong ke ape..aku xkuase nk lyn...xkuase nk pura2 senyum pepjg...hahaha..pastu kalo aku beli goreng pisang..tah2 sp tah nk tegur aku..ckp de bkk kedai buah ke kat pasar ke..tau la aku hari2 beli buah kat pasar...tp 2 bkn kedai aku...jgn la tny macam2..adehhhhhh...da stop cte pasal pasar..hahaha..smp2 je umh aku tlg la my mom pape yg ptt..da sttle sume, aku terase bosan gle..aku lyn DVD ng ank2 buah aku...pastu da ptg alahai lg boring..sempat jgk la aku berYM ng ayie..RINDU kat dye. minggu nie 1 month dye kat sane..mlm aku lyn bola...aku xsokong negeri mane pn coz SELANGOR da tertumpas lebih awal..hahahaha..TAHNIAH wat KELANTAN..hikhikhik..

AHAD
tak g mane2 pn pepg tuh..ketiduran smp ke tgh ari..wakakaka...melodi stat br bgn..yiehahahaha...igt ptg tuh nk g swiming tp ujan trun..alahai..xpe a..nex week la g..erm ketiduran lg..smp kol 5 my dad kejut kn..igt kn pe..blk KAMPUNG jum..aku pn ase jum la g..dok umh bkn de pe pn..blk kampung tolong atok aku pape yg ptt ag best...erm d sbb kn bdn aku lebam2 xtawu asl..my mom bwk aku g mengurut dekat nenek wira..caya la..sedap btol dye urut bdn aku...tp yg heran aku di bogel kn..arh asl erk..aku urut 1 bdn..malusssss i..nenek tuh ngok tut2 ku..aiseyyyy..nenek kate aku di gigit setan..dan2 je..*TAPI aku tawu.MY MOM tawu aku takut ble owg kate aku cm 2,my mom  nk sedap kan ati aku ckp*bkn darah xlancar ke*..tah a..ssh nk jangke teknologi dlu n skg..dlu2 ble de lebam2 dowg akn berkate di ggt setan..tp aku tgk tb doc kate kalo lebam2 di sbb kn darah xlancar..adehhh..pape jea..hikhik...hampir nk tgh mlm br aku smp dirumah....smp skg bdn2 aku merah yg truk xtawu knp...kalo di lihat pasti  kalian akan nangiss...sebb truk,,,aku pn terkejot melihat bdn aku sebegitu rupa..erm....
                     
 wa..rindu sama kamu,,,hapir 1 bulan xjmp..




FrOm

2 ulasan:

~ PIJA ~ said...

uish..baik try test berubat secara tradisional.. tapi jgn sebarang pergi..kang die suruh bukak baju..u follow je bahye disitu...eee

CHENTA said...

mentang2 dah ade pot baru..tak pandang dah pasar borong...ni mesti lepak kat car park giant yek...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates