Followers

09 December 2010

CUKUP BESAR.

Hahaha..aku da lme nk goblog kan pasal sowg Apek Tue nie..
agk sempoi betol dye..
bile aku nmpk dye..mesti aku kate..
pe la bangang sgt ko nie..
kadang2 aku gelak tgk muke dye..
aku pandang dye..dye pandang aku sambil beri kn senyuman..
aku gelak,hahahaha..setiap hari aku nmpk dye, 
mesti aku laju2 bwk kete nak kejar dye..
nak sgt tny..besar sangat la BRO..hahahaha
kadang2 aku nampak dye bawak bini dye,
kadang2 dye bawak kotak,
hari2 biase dye memang single rider je..
ni la apek yg cuba aku perkotak katik kn nie..ahaha
besar betol NO.PLAT MOTOR LU BRO.
kalo kowg nk tgk apek nie..
lalu la jalan Taman U, Seri Kembangan..time kol1-5pm..haha
kompom dye ade..setiap hari...


 BCP 3731/1MALAYSIA


FrOm

21 ulasan:

~ PIJA ~ said...

die dah update da no flat die..hari tu takde satu malaysia tu...!!

Kenzo@MrConteng said...

hahahaha...lepas ni nak buat cmni jgk la! haha

putERi-kAtEk said...

kakaka...bapak besar gila no plat..hehehe

HaNTwO said...

perghhhh bajet moto superbike pakai plate cmni..hahahahahku ketawa..

cik blablabla said...

takde besa lagi ker? kuikuikui

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...besar betul tu...

Nana said...

hahaha bapak besar
kalau org ni langgar lari la kan
mmg bole cam no plate dia...kekke
kala tak cam juga mmg pendek umor la orang tu hahaahha

Suara Kalbu said...

Mak oiii.. no plat busat punya. Dari tanjung malim pun dah nampak kahkahkah

apek ni sangat cool

OLick SyaSya said...

hahaha..apek nie mmg stly abes...

Luffy said...

kalo saya..saya tanye..wei apek..
takda no PLAT lagi besar ke??
kalo ade bagi r sebijik..nak gak letak kat moto saya..confirm mat2 rempit bangi gelakkan aku..huhu

a.samad jaafar said...

3731...peminat nombor suka tu..hihihi..

pN.rOs said...

woooo mantapnya tu...... abih besar la tu huhu...
ada i m'sia lagi

AngahSayang2314 said...

hahaha ini sapa tak nampak tak tahu nak cakap apa dah lagi2 pak polis hahahaa

Ujang9897 said...

hahahahaha.....adoiyai...gempak la uncle nie..

hans said...

hahahahhaha
itu nak bagi tahu satu dunia ke apa no plat moto dia tu
ekekekke

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

Viva Sakura said...

wahahahaha...ni polis kalo nk saman senang ni....cam sindir polis pon ada gak....hahahaha

~thE aiE~ said...

bhahaha...nah amik kau encik jpj...agagaga!!

biskut said...

sajer dia perli buat macam tuh...kang kalau jpj ngan trafic tgok kang gelak jer lha.cuba ko try buat mcm tuh kat keta ko ker motor ker..mesti best giler kan...


camner owank nak tgur ko kalau ko cepat majuk n nanges2...huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

wahahahhahaha~ mg besar la weyh.. biar betik?? xkena saman ngan jpj ke?? ha3~ ^_^

Gadis Ini said...

konon2 aty apek nie kering la..citt!

Solihin Zubir said...

ha'ah.. sama la.. heheh...
kt area mana ni ye? tau x?

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates