Followers

29 December 2010

kisah kawan lame

hye gud morning fren.., erm tetibe aku teringat dekat mber tempat keje lame,
abes SPM..aku keje dekat Jaya Jusco.. wt part time,
5 bulan cm 2 aku keje dekat Tized,

rindu pulak dekat dowg..yg da lme aku tak jumpa..
aku pn da tak berapa nak igt name dowg..da 4taun berlalu..
time aku keje situ best jgk.. 

aku paling tak bole lupe dekat "N"
name jantan dye aku tak tawu,, tp dye baek.. 
dye suke btol dekt kening aku, ci "N",
nie kalo makeup kalah POMPUAN.. 

tetibe aku teringat dekat "AS"
"AS" name jantan dye pn aku tak tawu jgk...
tapi "AS" nie nampak sombong, tapi dye okey..

N & AS nie kawan baek... dowg nie bapok..hahaha
aku tny dekat ci "N" np "AS" nmpk tak bermaye,
pastu ci "N" nie tak nak cite, arh aku tak kira,
aku nak tawu jugak.. asl ci "AS" Nampak pelik,

kalo dowg nie dresup, mak aii..gile babeng seksi..cntek pulak tuh..
tapi syg dowg nie JANTAN...haha..1 ari tuh..lepak ramai2 time dekat kantin,
aku yg tak puas ati nie...nk tawu asl ci "AS" Nampak pelik,lemah sgt2,muka pucat..

kalo tak silap aku suh eka mber 1 tmpat keje aku tanya kan..
pastu ci "N" cite.."AS" baru lepas tarik belakang...
TARIK BELAKANG..sumpah sgt2 pelik n heran haku di wt nye..

kowg dapat bayang kan tak..si "AS" tarik nonek dye ke belakang..eish2
jahanam2..kalo da JANTAN tuh bersyukur la..tak pyh nak jadi pompuan..aduhhh..

hahaha...aku tny "N" family "AS" tawu ke?
"N" kate family dye tawu dan tak bole wtpe da..
mesti family dye sedih kan..ermmm..pape a..lantak kowg la..

ci "N" cte, kawan dye g wt operation nak tukar nonek jadi pompuan punye,
Angaran RM25k . mber dye de wt.. 2taun tak berfungsi.. pastu bernanah plak,
terlantar atas katil je.nak berak kencing sume susah, kesian2...

emm k la..ni kisah 4tahun yg lalu..
aku jln2 dekat jasco,baru2 nie,
"N" & "AS" dah tak keje situ lagi..
pe kaba la dowg kan..semoge dowg baek2 aje..Amin..


gambar hiasan dr.google..tq


FrOm

14 ulasan:

aibaks said...

de jerk yang kepik ataupun salut kasi tutup bumper die kasi nampak tegap berdiri..haha.. manusia..

HaNTwO said...

erkkkk memang susah kalo benda2 cmni tak dicegah dari awal...

ahmad jo said...

sadisnya..

green yg gorgeous said...

takotny..
adeh.

AngahSayang2314 said...

seronok tau kalau dapat kawan macam diorang sebab diorang memang baik.. lepas tue diorang suka panggil kita nok.. lepas tue diorang gelar diri diorang mak hahaha memang best angah pun ada gak sepupu lagi hehehe

OLick SyaSya said...

aibaks: itu a..pe a dowg dpt kn wt cm 2

OLick SyaSya said...

hantwo -> itu a nauzubilah la kn..

otak dowg pkr pe erk..

aduyaii nak tawu sgt

OLick SyaSya said...

gren -> mmg tkt kalo dgr dowg cte..seram sejuk i..


angah -> hehe..dowg mmg baek..klkar sgt.. agh lg sempoi siap de kazen lg..heheh

ahmad jo-> sgt..trauma taw dowg..sadis2

nub said...

ingatkan ang kawan ngan donat tadi..aahhaaha

Budak Botak said...

emmmmm, kdg2 dioarng ni x dicegah dr awal dgn didikan agama...

Encik MamaT said...

ntah.. sedih tengok zaman sekarang ni... hmmm....

nama-arab-tapi-sebutannya-melayu-haha

NuSaNa NoSa 91 said...

sbb tu la kita kena bersyukur dgn jntina kita.. bukn senang nk tukar jntina.. huhuhuhu~ T__T

YOUsoF said...

Kesian pun ade jugak bila tengok manusia jenis tak 'sedar 'jantina' ni..

cepat²lah berubahkan..

hans said...

terima diri seadanya

P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates