Followers

22 December 2010

NAK BERANAK DA NIE

Salam sume..arh aku tgh nebes gile nie...takut pn de jgk...
semalam tgh laju2 nk BW bpk aku cl,
balik SEKARANG...k.lang masuk hospital..aku tkt sgt..
yang aku tawu akk aku skg tengah keje..
doktor da bg cuti, tp nak keje jgk..
owg kate jgn bwk kete bwk kete jgk..
jgn pergi pasar pergi jgk..
DEGILL...tp syukur  Alhamdulilah selamat n tak de pape  lagi...

aku tak de a tny bnyk dekt bapak aku, aku trus balik...
time tuh aku tak pikir nak cl bos aku ke,
nak bg tawu opis mate aku ke aku nak balik..aku terus bla je..
aku trus g hospital serdang..
Akak aku da nak beranak upe nye.. 

sepatutnye akak aku kene beranak hujung bln or awal tahun depan..
tp dye di pakse beranak skg,
pasal baby da 4kg 1 hal..pastu baby tuh songsang pulak..
akak aku tak bole beranak normal..
kene operate kate nye...akak aku dye takut sangat..
Ya Allah ko selamat kan laa akak aku dan baby nye..

semalam akak aku saje g hospital
coz baby dye diam tak gerak n dye risau..
so dye g check dekat,klinik seri kembangan...
doktor tuh kate kepale baby dekat ats..so bahaye da nie..
so pe lagi,laju2 dowg anta akk aku g hospital serdang
...buat check up sume... so da bg kate putus semalam,
Hari nie dye akan die operate... Ya Allah...
aku sgt2 risau...semoge akk aku tak de pape masalah Amin...
  semoge akak aku selamat Beranak N Baby nye sihat..Amin

kate hati : nebes n semoge baek2 aje..amin





FrOm

11 ulasan:

NuSaNa NoSa 91 said...

semoga akak syasya tuh slmt.. jgn nebes2.. bykkn doa tau..
btw, nnti upload la gmbr baby tuh~ hik3~ ^_^

tqaAwesome said...

rilek rilek jgn nebes2.
tarikk nafas dalam dalam... ~
hehe

smoge kakak syasya dipermdahkan.
nnt post gambo baby ye ^_^

HaNTwO said...

moga selamatnya semuanya..amin :)

Encik MamaT said...

insyaAllah.. semuanya selamat...

OLick SyaSya said...

insyallah..tq fren...

nazirulhazwan~ said...

semoga selamat hendaknye.amin:)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

tahniah dah dpt anak buah :)

tigrismalaya said...

mak sedara dia yg nebes rupanya...semoga sumnyer selamat

nub said...

selamat dapat anak buah!

~ PIJA ~ said...

kak lang da deliver belom eca?

☆aDihAys☆ said...

ape cter kakak n baby skrg..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates