Followers

17 December 2010

Fesyen kini ke?

haha..ari selase lepas, aku balik keje..terus g tesco semenyih,
mak aku da tunggu aku dekt sane..so aku sampai2 je,
mak aku ajk makan dlu..

time aku nak oder makan tuh, ternampak sepasang couple melayu,
 bagi aku nmpk cute la pade jaoh,
yg laki nie dresup biase je..tanpe berkaca mata,
yg pompuan nie dresup gile2 a..tp  sambil berkaca mata putih yg besar,

aku pn oder makan,sebenarnye aku focus spek mata dye je..
pasal aku tgk besar sgt spek rabun dye,
da sttle makan, aku pn nak beli barang dapur la dekat atas,
 aku jmpe lagi couple nie...aku wt2 lalu sblh dye....mak aii igt kn rabun la sgt...

rupe2 nye...
spek mata dye yg rabun lagi besar tuh,
tak de cermin....haaha..
cpt2 aku lari kat belakang, gelak kuat2.. myb fesyen skg kot,
pakai spek mata besar2 tak de cermin.. tapi bagi aku PELIK sgt...haha
tuh je aku nk kate..  gaye macam mate tuh rabun sgt..hehe

tapi baby nie pakai comel sgt nak sape la nie../pic dr cik google.
*spek mata ni asl de cermin hitam*

FrOm

9 ulasan:

HaNTwO said...

hahahahah tu namanya mangsa fesyen...memang xleh blah :P

Encik MamaT said...

hehe.. itu badut sarkas kot....

+akufobia+ said...

sangap sangat nak berfashion.hee.

~ PIJA ~ said...

kot ye pun nak berfesyen, agak2 lah kan....macam haram sungguh!! hahaaaa

aibaks said...

apsal tak snap gamba couple tu sya? hehe

tigrismalaya said...

berfesyen, cantik pada mata dia kowt..

tp kalo pelik wat kene gelak ngan org jerk

nub said...

style ah.nak satau. ceq budak lagi..hahaha

Lianna Umar said...

opsssss sys..duk kt area semenyih kaa??

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ bergaya xkena tmpt.. adesss.. =.="

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates