Followers

24 December 2010

Tolong Saya BOleh TAk

salam JUmaat.....
aku nak mintak tolong ket nie,
aku de problom ket, pasal FB aku tak ley tgk pic..

Dulu konon2 nak private sgt..last2 terprivate btol2,
1 pic aku owg tak ley nak tengok,
da setaun lebih bende nie terjadi...

kalo aku sendiri tengok picture aku bole la,
owg lean tak bole.. kalo dowg nak tengok,
terpakse aku kene tag dekat mber2..

private photos album aku da wt only fren,
still same..

so kalo aku tengok sendiri, tab photos ade..
so korang bole zoom ye photos nie tgk...

de kan tab photos tuh,



ok, sekarang fren aku nk tgk tab photos aku tak de..
korang tgk pic nie taw..pastu zoom skli..


nampak tak..tab photos da tak de,

so macam mane aku nak kuar kan tab photos tuh,
sape2 tahu bole ajar kan tak...
mari tolong aku kawan2...pertolongan mu amat bermakne...
sekian terima kasih
FrOm

7 ulasan:

~ PIJA ~ said...

kene call owner fesbok gak ni eca...terover private nih..hehhee

Mohd Firdaus said...

xbrape nk pndai la psl fb ni..hehe

Aizuddin Hanis said...

gi kt photo --> album privacy --> nanti keluar photo album..awk setting lah everyone... cube dulu..sy nk g masjid dh ni..nanti ape2...pm sy er...

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sorry dik..sis x boleh tlong la pasal fb skrg dah tak mcm dulu la..

Encik MamaT said...

aku takde FB... hhehe... FB tu mende ekkkk

NuSaNa NoSa 91 said...

sorry syasya.. keen xbleh tlg la sbb keen pon xpernah ada fb.. tehehehehe~ ^_^

putra87­™ said...

g kt settg... dlm settg tu ader tmpt leh set utk photo tu set utk friend n friend only @ org rmi..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates