Followers

10 January 2011

AJL 25

salam.. samat pagi semua.. wekend yg amat bz..hehehe.. 
t la aku cite pe aku wt cuti 2 hari tuh yer..
now aku nak cite pasal AJL yg ke 25,
semalam tepat kol 9.00pm aku da duduk depan tb..
nak tgk AJL Punye pasal..

aku mmg suke layan muzik2 zaman aku sekolah lagi,
aku tawu korang tgk kn heee...aku nak cite pasal aku tak puas hati btol,
ANA RAFFALI jadi JUARA AJL 25,
N HAFIZ BUDAK HINGUSAN AF dapat vokal terbaek  n tempat ke 3..WTF..

tapi samat meet uncle hussain naib juara,
kalo bole aku nk dowg juara..pasal vokal da mantap,

tapi tak pea..da rezeki masing2.. aku tak pham,
TOLONG INGATKAN AKU..
time dye nyayi aku tak paham pe dye sebut..

persembahan terbaek faizal tahir.
ok la laen dari yang laen kan..
hehe..pada yang tak menang taun nie cuba lagi yer..

erm k la malas nak kritik banyak2..
sekarang kan zaman saman menyaman..hehe..
k la..TAHNIAH WAT PEMENANG...:)


FrOm

7 ulasan:

Fadzli Amir said...

Semalam, berebut TV ngan cik wife...dia nak tengok AJL, org nak tengok cerita lain....last2 layan AJL gak walaupun tak tumpu sepenuh perhatian...hehehehhe

niesz said...

huhu..rmai yg x puas ati kan..but tu la kenyataan nyer..ape yg special ek?but lyric lagu ni mmg best..

Lizzie Yasmin said...

Dati hati ada gundah gulana Yuna or FT tak menang.. hehehe

munna said...

tak kisahlah siapa yg menang kan dah rezeki masing2... buat apa buat page nak tarik balik dah menang pun ..dah termaktub kan jawapan juri dah muktamad

biskut said...

memang layak ana gadis berbaju kurung nih menang.

Isteri Yang Comel said...

ramai tak ouas hati ngan kemenagan anna

AngahSayang2314 said...

tahniah gakkk buat pemenang..
tak tengok pun sebab dah tido badan tak sihatttttt

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates