Followers

05 January 2011

GiveAwayEdy -> AWak Busuk

Jeng2..GiveAwayEdy Awak Busuk -> 
di sebab kan aku terasa badan aku tersanggat la busuk sekarang nie,
tahap tak terkate..aku rela kan diri join
GiveAwayEdy Awakbusuk,
kalo korang rase korang busuk join ler..syiok nye..hehe


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...-done
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry 
korang ada link terus ke entry contest ini) - DONE

2. Jadi follower blog ini. - DONE

3. WAJIB TAG dekat laki sowG pompuan sowg  -DONE

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry 
DEKAT -> GIVEAWAY AWAK BUSUK - DONE


FrOm

9 ulasan:

~ PIJA ~ said...

tq larling...

Adii NakHeran said...

wah,, join juga,, ingat baru nk join sowang2x,,
ada pesaing ni,, kehkeh,,
good luck ^^

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

AngahSayang2314 said...

eh ada yer busuk2 lak hehehee

NuSaNa NoSa 91 said...

wooooo~ aktifnya syasya join mende nih.. bagos2~ kira cam support blogger gk.. gud luck, ok~ ^_^

toyolkiut said...

kiut nye nama kontes ni..
harap2 berjaya ye,,
all the best!

syusye said...

nice blog...

geekz36 said...

kontest lain dari yg lain, creative!

Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

Kasim Ahmad said...

gud luck..heehe :P

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates