Followers

21 January 2011

Hot Tiket Maxis

salam jumaat.. hot tiket!! sape de gune hot tiket? aku tak gune pn,
aku slu dgr owg kate hot tiket murah.. arituh aku de beli hot tiket rm10
tok ayah aku!! tapi ayah aku kate dye tak suke hot tiket!!

Dye suke topup yg biase je?kate nye save bangat!hehe
arituh aku saje nak lanje hot tiket coz,
aku igt ayah aku suke kn hot tiket, tapi hampe je,

aku beli hot tiket tuh, coz aku nak pizza hut je!!
kalo hot tiket rm 10 de 2 pcs tukar nak pizza small just tambah rm 1 je,
tapi aku hanye de 1 hot tiket je..cmne nak tukar kan.

aku g umh jiran aku..aku tawu dye pengguna tegar hot tiket,
aku mnx dye 1 hot tiket, last2 dye bg 7 keping hot tiket, plus aku nye sekeping,
jadi 8 hot tiket, aku g tukar dekat pizza hut dekat umh aku,

dapat 4 kotak pizza hut just top up duet rm 4.25je.!
aku tgk de owg malu2 nak tukar..tuh pn nak malu ke..slamber sudey...!!

nie la hasil penukaran hot tiket kutipan aku hehe !!!
last tukar hot tiket smp 31.01.2011



FrOm

17 ulasan:

Encik MamaT said...

jimat ke.. aku tak tau sangat :D...

tapi aku suka domino... :D

OLick SyaSya said...

tah la aku tak sure pasal aku xgune topup...

tapi aku sume sume..hehehe

Lizzie Yasmin said...

aku tak paham mcm mana nak guna hot ticket nie...

Ujang9897 said...

bak la sikit wei pizza tue.hehe

kakngah said...

aku br jek redeem hot tiket mlm td. nak malu apa pun.. ko hulur ke kt bdk cashier tu.. tau la dia.... dah keje dia... hihihi!!!

OLick SyaSya said...

lizzie

aku lg xpaham..hehehe

xpun ko wt2 phm je a..senang kan..hee

aibaks said...

aibaks tak pakai hotlink.. huhu..

Abu Luqman said...

saya jarang makan...pizza...

loLaa_Nurafizza said...

kalau cam2..pasni nak belu hot tiket jela..dpt pizza pon murah aje..huhuhu...

sop said...

best nyer.. smlm baru dapat makan pizza :)

miszes ugly said...

aku tak suka hot ticket.
membazir.
tapi selalu gak aku beli sebab nak melantak pizza murah.ahaha

AngahSayang2314 said...

sya2 nak sikitttt tak kan tak bagi akak mu nie

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

baru malam semalam mkn pizza(",)

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhhh~ best wat jamuan tuhhhh!! keen nk sekotak, bleh xsyasya?? ^_^

HaNTwO said...

hot ticket tu sesuai untuk orang yang memang nak gunakan caal dan msg hehehe...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates