Followers

28 January 2011

lame tak nampak.

 salam jumaat... 2hari lepas..de sowg manusia nie call aku.. 
call pulak time 2,3 pagi..mmg la aku tak pick up..
n aku tak sedar langsung 3mscl.. bangun pagi..aik no. sape pulak nie..
aku tak msj/mscl/or cl no tuh balik...

petang2 ket..Fikiran di awang2 an..No.sama tuh call,
aku pun jawab la hello..
dye salam, aku jawab salam,
tibe2 dye tanye ayie mane?
kau dgn ayie lagi ke?
lame tak nampak?
 aku:: hello gurlss.. u sape erk..  dye cakap macam mau gado woo,
seolah2 Ayie a.k.a bf aku tuh curang..dup dap dup dap jangtung haku ni,
samat iman aku masih menebal tak maki kau...

Bangang nye Fauzan.. maen2 pulak kau yeeee..
Fauzan mber sekolah yg lame mghilang.. dye budak sekolah laen,
tapi 1 taman ng haku..cittt..tekena jugak aku dgn permainan kau...

aku igt dye nak tny kaba aku, tapi hanye tanye aku couple ng ayie lagi ke tak..
hahahaahaha.. siot nye pompuan... walaupun aku ng ayie tak mcm belangkas,
tak bekepit selalu, tak berfoye2 selalu, aku tetap bersame babe...
terkejot ko dari zaman monyek aku bercinta now da sixyearcouple..hahahaha 
 erm doakan yg terbaek tok aku babe... :) :)
FrOm

4 ulasan:

~♥ Mawar ♥~ said...

semoga berkekalan ke jinjang pelamin ea :)

aleen aiden said...

lebey kurang macam wakenabeb jugakla ni ye.hu3 :P

loLaa_Nurafizza said...

hua..lame tu u..pape pon wish u kekal selame nye..

NuSaNa NoSa 91 said...

wahahahaha~ syg gila syasya kt ayie.. bagos2.. semoga terus kekal tau~ ^_^

t8 care my dear~ sorry, dah lama xon9.. dh lama xberborak.. T_T

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates