Followers

31 January 2011

Lepas geram

hehe..rajin pulak aku pepg nie nk udate blog... 
nak tido malas pulak..xde slere nak tido la,
aku igt balik keje nie..aku nak g tukar hot tiket,
  de lg 2 keping tertunggak nak redem, malam tadi aku nk g tukar,
cashier 2 kate abes la dek..sok la dtg yer,
cittt... hujan2 aku snggup redah taw..demi pizza hut, hehe
tapi cmnie kowg wt kat aku..kecewe oke..

pastu petang nie aku nak singgah Beryl's,
nak beli coklat..aduh terstim plak aku makan coklat owg bagi.
da selamat aku bedal.. so petang nie aku nak g beli White coklat,
now tgh promosi taw.. aku direct beli dekat kilang dye..
yum3...

FrOm

7 ulasan:

AngahSayang2314 said...

dear nak sikitttttt

blur88 said...

makin membuak2 nak pakai maxis nie...
tapi sayang dekat UOX celcom..

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

Roket Kertaz said...

simpan ckit yer...

~ PIJA ~ said...

ko nak buat kek cokelat ke? antar sikit umah along...

Encik MamaT said...

kalo tukar kat domino aku nak jugak la :D

loLaa_Nurafizza said...

wah,,sedapnye mkn cokelat..nak sket..

little cart00n said...

nak coklat juga boleh?
:p

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates