Followers

11 February 2011

Aku Peminat Dia


haha..aku saje nak share artis malaysia yang aku minat sejak aku umur 5tahun lagi..
sampai la aku da 22tahun..
time kecik2 aku mmg suke sgt2 dekat Ziana Zain,
 aku memang suke kesume lagu2 dye..
aku suke care dye..nyayian dye,
dye pun korang gosip.. aku mmg suke dye..
 bila time nak karok aku mmg tak bole nk nyanyi lagu2 dye..
sume lagu2 dye versi tinggi n dasat tok aku karok kan..
aku mmg suke layan lagu2 dye.. time aku umur 5tahun, 
hari2 aku suh abah aku pasang lagu2 dye..
 care dye belakun pun aku minat, semoge ziana zain terus maju jaya.


erra fazira pun aku minat..  aku stat suke tgk dye belakun,
aku suke tgk watak2 dye..belakun ng ziana zain..
aku minat lagu2 dye..
 kadang2 owg ckp kat aku,
pe punye suare n lagu la ko nie suke,
bagi aku suare dye laen.. tah la..susah nak kate..
erra fazira aku minat dye pn time aku kecik2..sama ng ziana zain skli.
sampai aku da besar panjang aku suke.. semoge erra fazira pn berjaya..

FrOm

4 ulasan:

AngahSayang2314 said...

angah pun minat gak tapi biasa2 jer hehehe

si para para said...

minat sangat dengan cerita artun.hehe
opsss lari topik pulak

Hayati Hamzah said...

suka jugak ziana zain!

:: Zanna :: said...

ziana zain!!!!!! fanatik tu..huhu~~

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates