Followers

17 February 2011

JPJ Cheras Maluri

 semalam aku keje half day je..
coz aku g renewal Lesen P aku,
 selame aku dalam lesen memandu percubaan malaysia,
aku bawak kete tak penah tampal P,
coz aku mmg tak de kete cmne aku nak tampal kn,
aku bwk kete owg je..kehuluh hilir..hahaah
belum penah kene tahan lagi oke..bwk confident cm Lesen Full.

semalam da full lesen aku..
seronok bangat, asal nampak abang polis aku cuak beb,
takut tak pasal2 aku kene saman gare2 tak tampal P,
bila nampak abang polis je.wow senyum bukan men lagi aku..haha

semalm no aku 589 beb..aku tengok skrin,
baru 480, wow peh ramai nye owg..
de yg sedap di buai mimpi sang pari2 lagi,
aku pn duduk a..sumpah ngtok..
aku tggu 30mnt je..tak lame pn,
tapi aku puas hati sgt g JPJ Maluri Cheras,
coz dowg wt keje cpt, mesra alam lagi tuh..
best..tak penat aku menuggu...

tapi owg tuh siap tegur aku..
senyum bukan men lagi pic lesen,
haha..sp yg penah tgk ic aku n lesen aku,
tawu a..bertape ceria nye muke aku..hehe.

FrOm

5 ulasan:

Adii NakHeran said...

kenapa xpublish,, nak tgk,, hehehe

Ujang9897 said...

hahahaha..., bak sini tgk IC

AngahSayang2314 said...

la tunjuklah muka yg comel tueee hehehe

NuSaNa NoSa 91 said...

bestnya.. keen baru lesen L, syasya.. hik3~ ^_^

HaNTwO said...

cuba tunjuk gambo lesen..baru best hehehe..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates