Followers

12 February 2011

sabtu

sekejap je da hari sabtu kan..setiap hari sabtu n ahah 
opis aku mmg tak keje..so ok la ley rest2 kan,
hari2 wekend aku cm biase a.. pagi2
bangun da pergi pasar borong selangor.
tapi arinie aku g JJ dlu, br g pasar,
nak bayar bil telepon yg 2bln aku tak bayar,
tapi hampir2 nak kene cut da nie.. tapi tak cut lagi,
last2 hampeh je..sistem down..cirit..!!!

 erm tibe2 aku teringin nak makan,
siput sedut masak lemak, 
no..no.no.no cili api..tak suke!
aku suh mama yayg aku masak kan,
aku mmg tak reti masak lemak,
hope bakal my darling,
tak makan masakan lemak2 nie..
siyess fail..hehe,  

k la aku nak g basuh baju2 aku yg 1 week aku longgokkan,
hehehehe.. bye2 see u..

google
menu lunch :)

FrOm

7 ulasan:

+akufobia+ said...

masak lemak sedap dot.hee.

Encik MamaT said...

eee.. malasnya ko eca.. hahaha

Hayati Hamzah said...

teringinnya siput sedut masak lemak!! lapa2!

HaNTwO said...

memang terbaik siput sedut ni hehehe..

Cik Yana said...

pehh~ sedap gila tengok menu lunch. Dari hari tu agi nak try sampai sekarang tak try-try lagi.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

siput sedut, dh lama tak makan.. dulu2 masa kecik suka makan benda alah ni walaupun tak reti nk sedut camne;) to sekarang dh tahu dh..

AngahSayang2314 said...

hehehe angah baru semalam masak masak lemakkkkk terkejut angah sampai 2 pinggan hubby makan hehehe

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates