Followers

28 March 2011

bos da bla.bla.bla

yes.. suke sgt bos da bla..haha.. jahat kan aku!! aku heran asl bos aku datang kejap..
kalo dtg bagi aku keje tak pe gak..nie saja nak tayang muke kat aku perlu ke?hehehe,
tapi aku da masak perangai bos² aku dekat sini..  kadang² tnjuk muke kat aku 2,3mini pastu bla,tuh paling kejap paling lame dari kol 2pm smp 5pm..kadang² bos aku dtg opis, bukan wtpe pn,datang opis tido.. kat umh tilam tak empok kot..hahaaha.. yea kerusi bos mahal,
dye siap,warning staff tak bole duduk..aku heran asl tak bagi duduk..time sume tak de kat opis.. aku lak sowg²pe lagi..usha line..tengok celah² meja ke..celah² lubang kot² de cctv.. 
line baek..aku try duduk..mmg best!mmg bole lene sedap doe kerusi tuh..cm de owg urutje..

aku bz time awal bulan je..tgh² bulan nak hujung² mmg tak de keje nk wt... mmg boring..
kadang² sampai dtg penyakit nak cari keje laen...boring punye pasal...tapi aku sayang,
aku malas nak layan mood boring.. aku merayau laman sosial...hahahaha,sekarang nie
pun aku tak tawu nak wtpe. nak layan dvd mmg da boring.. sume dvd dekat umh, 
aku bwk g opis,dah nak dekat 3x aku ulang cite yang same..hahaha.. alahai boring nye..
nk mengacau owg,aku da tak berminat lagi..lagi buang masa...huhu..k la... nak melantak meggi tomyam..uh sedak..!!
gambar hiasan
 baby farish..  i miss u..



FrOm

4 ulasan:

Miss PIJAOSIX said...

tak nampak pun muke kak lang eh..:)

Gadis Ini said...

Miss PIJAOSIX --> aah..hehee

Ujang9897 said...

bos baca ni

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ trespass to land.. m'ceroboh bilik bos.. isk3~ =.="

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates