Followers

23 March 2011

hepy bezday wt BFF

Semalam bezday kawan aku ! name dye eija, hehe.. aku stat kenal dye time aku form 4,
aku pindah sek dapat kawan baru..dye pun same pindah sekolah stay dekat serdang,
time kat sekolah mmg aku tak kawan ng owg laen,aku kawan ng dye je,lagi sowg Ana!
 dowg tuh je aku paling rapat sampai sekarang,, abes spm,masing² da jaoh tapi still contek lagi..tiap² tahun time raye je kte owg ketemu !! tuh mmg best, aku sayang dowg.. aku sayang ana n eja,aku harap dowg pn sayang kan aku jgk.. tapi ana da kawen ? tapi senyap² sket tak bagi tawu,tawu² da beranak je!! call mmg tak angkat la..aku siap g tmpt keje dye nk tengok dye tapi da tak de,sms pn tak rep.. heran jgk asal dye menyepi.. aku tny eija dye pn kate cm 2 gak!!wahaii ana sahabat aku,mana la ko pergi erk..aku rindu bangat kat ko.. sampai aku g cari ko dekat tempat keje ko taw.. ko dapat bayang kan tak !! rindu kat ko punye pasal aku cari ko...!! aku harap ana baek² aje.. &  sihat selalu...aku nak wish selamat hari lahir wat eija my BFF,sweet 22 aku sayang ko ngek. hope Allah murahkan rezeki & aku doakan ko sehat selalu.

Me, Ana, Eija
FrOm

11 ulasan:

mr.curly said...

hepi besday tuk dye eija..moge pe yg dilakukn diberkati Ilahi..

OLick SyaSya said...

mr.curly --> tq phk eja.insyallah

nur said...

hepi beday.. muke sama je 3 org neh..

JOM KE: ALL IN ONE

~ Miss PIJAOSIX~ said...

ko bg ape ecah?

AngahSayang2314 said...

epi bufday gak.... muga di rahmati.. amin...

Cikidong said...

ahahahahahahh sian kena tepung ahahahahah

Gadis Ini said...

nur --> same ke? xde la..

Miss PIJAOSIX~ --> bg ucapan je..hehe


AngahSayang2314--> tq, insyallah angh

Cikidong --> itu bkn keje sy,,
keje kawan2 dye yg laen kot

+akufobia+ said...

HB.

diana said...

kamu paling cantik!!:p

Gadis Ini said...

+akufobia+ --> tq

diana --> tq..

NuSaNa NoSa 91 said...

bila nk smpai besday keen ni.. xsabar nk masuk 20.. hahahahahaa~ ^_^

btw, happy belated birthday kpd eija~ ^_^

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates