Followers

28 March 2011

mat despess

selamat pagi,isnin datang lagi... kejap je da senin..rase nye cm smlm aku upate psl mentor,
hahaha..semlm aku lyn mentor kejap je pastu sambung ketiduran...hehe..  aku lupe la,
dulu aku de cite psl sowg bdk despes nie tny aku de fb tak? pd taun lps lagi dye sibuk nk add fb aku,aku mmg mls nk lyn..aku tak bg, aku ckp aku tak maen fb pn..smp dye sanggup nak wt fb tok aku..hahaha.. taun nie dye tny aku lg da wt fb lom, aku ckp la da.. dye nk add aku bg la kn..  dye add,tapi aku tak penah nk app, bukan dye sowg aku tak app de serat lebih owg aku tak app lagi..hehehe.. dye dtg opis lagi..tny nape tak app dye.. aku saje wt² tak perasan aku tny de add ke?dye kate ade g la app siap bg email n nick name dye lagi tuh..

aku mmg mls nk app dye.. sbb tah la,aku mmg tak suke care dye... kdg² kalo bole aku tak nak jumpe dye..gaye dye ssh nak kate,eeeee aku tak kutuk dye..tapi tah la.. badan dye mmg besar cm malik nor, tinggi lak tuh, pastu muke dye,putih cm ank cino, de jambang plak,jambang dye tiap kali dtg opis mst tak penah cukur..geli doeee panjang gle..
pipi dye pink² cm pakai blusher, tapi lembik.. bila ckp cm,lembut sgt.. tak brutal langsung...gaye dye cm nyah² je..tapi aku tawu dye bukan nyah.. kadang²,aku rase cm tak selese sgt² nak adap muke dye.. aku rela tengok bawah..haha..tak baek kn aku nie...

aku tak kutuk dye taw..bila aku jumpe dye ttbe² rase sesuatu..uhh tidak... haha.. dye dtg lagi..bole kate kn tiap² minggu dye dtg opis aku ambik cheque, dye tny lagi np tak app, aku pulak bele²,igt je dye aku tak app dye lagi..aku ckp oo jup g la nk check balik..tp kali nie, dye siap bagi kad lagi,hahaahaha..aku pn app la dye kn.. 3 bulan dye add aku..br minggu lepas aku app, br kejap nie dye dtg opis,senggih² kat aku..eyekk geli nokxx, tibe² dye wt gaye pale senget belah kanan, mate pandang aku, siap senggih² ckp terima kasih... adoi...  siap kate salam kenalan.. cittt.. aku tak kenalan ng ko la(dlm aty)hehehehe.. ok la bye²...


FrOm

8 ulasan:

Encik MamaT said...

peminat eca... haha

hardy boy said...

hehehe...ape nak buat, peminat Olicksyasya la katekan.. kkdg memang fenin2 layan dorang dgn muke xmalunya, cube la buat cara gentleman, sure dilayan..hehehehe...

Gadis Ini said...

Encik MamaT --> kalo btol dye peminat aku kn..haha




hardy boy--> tawu xpe..sabo jea..

hardy boy said...

mahal tu blog Olicksyasya
RM 27,351.15, tahniah...

kalau btl la bole jual, berbulan-bulan xyah keja..hehehe...

Gadis Ini said...

hardy boy --> mak ai..bhgia hidup,
den kalo btol la kn..uh..haha

+akufobia+ said...

nak jadi peminat gak la.haha.

Gadis Ini said...

+akufobia+ --> tp kene dtg opis i hari2 la..haha

NuSaNa NoSa 91 said...

aiyookkk~ ada secret admirer tuh.. jaga2.. kang ayie jeles.. hihihihihi~ ^_^

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates