Followers

15 March 2011

RInduu

camat pagi sume,
arinie g keje nek motor. adek aku anta. best nyeee..
rindu sgt2, da lme g keje ta nek motor.. 
aku mmg da lame sgt g keje ta bawak motor,
last bwk taun lps awl bulan... 

arinie nk ikutkan aku g kene keje bwk motor sendiri,
di sebab kan da lame ta bwk rase takut sgt², tibe² aku jd penakut..
dulu zaman aku student bwk motor peh, men cilok² mmg aku terer la..
selit sane sane selit pasti lepas.. sekarang ta berani da..

time aku stdi g kolej ke or keje mane²,
bwk motor mmg ta de lesen...  
yang klakarnye bila kene tahan, aku bagi lesen kete P,
pastu abg polis nie bute ke ape..dye kate asal ta tampel P.
aku pn senyum ta perlu kata apa²,hehe..

pastu dapat lak keje dekat hotal Maya Klcc,
pagi2 aku da cabut g keje.. ng ta de lesen.. ng aku sowg²nye.
aku keje pn ta lame seminggu je..aku terpakse benti
Demi family & boifren.. gare² lesen ta de, jaoh, n balik memalam,
tapi aku suke keje c2..keje call owg je..kutip untang..hahaha

tapi selame aku bwk motor blm lg excident ke,
patah riuk sane sini belum lg..bersyukur sgt², alhamdulilah...
samat la aku ta jadi minah rempit & merempit sane sini...
bersyukur jgak. kalo tidak ta pasal² kene cop minat rempit.. sumpah geli n jijik..!
hehe oke la..nk stop sambung wt keje tertunggak..bukan bil tertunggak yer..dada :)
FrOm

1 ulasan:

NuSaNa NoSa 91 said...

hahahaha~ nmpk sgt polis tu xcek betul2.. dia tngok P je.. xtengok lesen pe.. hahahahaha~ ^_^

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates