Followers

01 April 2011

Aku Mabuk lauT

ye betol.. aku mabuk laut.. tak caye.. g la laut tak kan nak sungai  kan..hahahaha,,
betol la..aku mmg tak bole bau angin laut la.. bau angin tepi² pantai tuh oke lg,,
nie yg nk g pulau tuh..baru² nie aku de pg PD.. sambil ambik angin pantai.. de sowg
brader nie tny dek tak nak naek banana ke? aku tny bp hengget!
dye kate dek kalo hari biase abg ambik RM20 ke RM15, tapi hari nie special day RM10 je tapi kumpul la owg dlm 5 ke 6 owg,

aku tny ank buah aku n adek aku nak naek banana ta! dowg pn nk.. so aku jmp abg td,aku de 3owg je.. so cmne bole tak.. dye pn oke.. so kteowg pn naek la banana tuh.. 
bwk pusing² mula² aku oke ttbe² aku pening nak muntah bagai dala owg tuh bwk laju.. 
siyes time tuh aku da tak kuat,,rase da tak berdaya nak pegang lagi, rase nak rebah kan diri..
tibe² aku teringat dekat PD de buaya,, mase tuh aku rase takut sgt² dala aku g nek banana,
mak ayah aku tak tawu.. sume g senyap² kalo bgtawu pasti tak akan bagi punyee...

tibe² abg tuh  konar & dye suh angkat tangan.. sume angkat..last² aku jatuh dekat tengah² lautan aku takut adek aku tah kemana² anak buah aku pun same..mase tuh aku rase YaAllah sampai sini ke hikayat hidup aku.. aku da tak berdaya nak naek banana tuh lagi..abg tuh terpakse terjun laut ambik aku...adek aku n ank buah aku da selamat naek banana balik...
siyes da tak nak naek banana lagi..  mmg aku tak bole naek bot la.. rase macam nyawa ku da tak panjang lagi je..lagi² pusing laut &  jatuh kan aku....ahhh serikk da, cukup la sekali seumor hidup aku naik bot & banana.. kini baru aku sedar yang aku mabuk laut!!!hik²

FrOm

2 ulasan:

Lizzie Yasmin said...

mcm pengalaman ngeri jer.. hahaha.. tp l=klu tak cuba mesti ko tak tau ko mabuk laut smpai mcm tue.. hahaha

Gadis Ini said...

awek katak pink --> tawu xpe..serikk
kini ku sedar yg ku mabuk laut..haha

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates