Followers

29 April 2011

BOS nak belanja makan

da banyak kali bos aku ajak makan bersama.. and da banyak kali aku tolak...  kalo dulu,
ex² bos aku yg malay ajak makan.. mesti aku tak penah tolak.. mesti aku laju² ckp nak.. n baek boss,tapi keje sini, ee susah nak ckp perangai dowg nie.. ajak aku g makan mmg la bgus n aku suke owg offer² aku lanje makan free nie, tapi ajak g santai² ke R.E.S.T.O.R.A.N. cina.. 
alahai perangai korang macam pe erk?

dowg nie siap cl restoran tuh, ckp aku bole makan kedai tuh tanpa was² No ba alip ba ya down wory kate nyee... eh² tak nak la aku.. kalo korang bwk aku g KFC,MDC,PIZZA, NANDOS, aku tersgt laju² tak akan tolak pelawaan korang...!!!shitt... yang lagi kelakar,
siap ajk aku turun dekat restoran bawah n dgr sendiri yang onwer restoran bwh tuh tak de hikmat masakan ba alip ba ya.!!! so muslim bole makan kedai dye..! 
da nak dekat 3taun aku keje sini. belum penah aku tengok owg melayu makan kedai dye...
arinie ari jumaatkan.. aku mmg tak balik rumah.. dowg² nie sume g makan kedai cina bwh nie,so aku rele g makan kedai mamak belakang opis yang tak de BINTANG tapi H.A.L.A.L!!!!dari aku accept pelawaan dowg yang mendatangkan D.O.S.A wt aku...btol tak!!!

FrOm

2 ulasan:

AngahSayang2314 said...

betul2

Gadis Ini said...

angah-- angah.. pe a dowg nie..
tak hormat i langsung..hoho

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates