Followers

07 April 2011

Persiapan

kejap je da bulan 4 kan, haha tibe² aku rase rugi tak update tok tunang aku.huk²
Actualy sgt² tak saba nak tunggu bulan 6 nie, persiapan belum di lakukan,
da blm 4 da nie.. 1 pe tak jalan lagi... bila sis aku dtg umah eca pe yg da, wt nk tgk? 
abg aku dtg umh, barang² da beli?? aku jawab dgn tenang, sume belum lagi haha... 
aku just da booking mak andam je, tuh pn payah nak mencari..aku heran lagi bape bln nak kene book.. 6 bln awal ke staun awal ke? sebab sume butik aku g..date yg aku nak da full, 
samat de 1 nie..bln 6 dye free. alhmdulilah... tuh pn mintak payment 50% so bayar je a,hehe..
segale deco² hantaran aku serah kan dekat sister in law aku, coz aku memang tak reti langsung nak deco² hantaran nie.. kalo aku wt jwbnye jahanam la hantaran² aku nanti..hehe

FrOm

5 ulasan:

AngahSayang2314 said...

wahhh cha2 nak kawen yerrrrrrrr..hehehe leh la... angah tolong deco2 nak tak?? hehehe

Lizzie Yasmin said...

MAjlis Tunang ke???? or kawen???

Gadis Ini said...

AngahSayang2314
nak tunang br angah..huhu..
nak ke? bg tol2 wt br tawu..huuhu


Lizzie Yasmin @ katak pink.
tunang br mek..hehe

Ujang9897 said...

wow..nak kawin gak ek..hehe..,

jgn lupa 2/5 tau

Mama Gee said...

nk bertunang ya...bestnyaaa...hehee...
skrg ni masa berlalu pantas sgt..
pejam celik2 dh bulan 6...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates