Followers

21 April 2011

shawal banyak diperapkan

nie aku nk cite.. aku mmg bnyk shawal kat rumah.. nk ikutkan tiap² minggu mmg aku beli,
sehelai or 2helai.. aku beli shawal dekat pasar malam je..! bila nampak shawal bergayut²
mak ai  nafsu jgn la di tny.. mmg aku nk beli sume..kalo la pasar malam bole accept kad credit,mmg sume aku beli... geram sgt² tgk design yg latest² nie kan.. :)

tapi agak sedikit kecewe, sebab aku tak reti nak pakai.. asl malam je..b4 nk tido,
aku mesti belit² dulu..last² jadi tekanan sebab aku rimas belit bnyk².. tah la.. aku siap tgk
utube lagi care² pakai shawal..tapi sume macam peningkan pale hotak aku je,
nak kene pin sane sini.. last² aku g keje bershawal tapi tak berpin..pakai sangkut cm tok t  je..aduyai.. tapi aku suke pakai ala² cm AIDA RADZWILL or MARIA ELENA, nampak sempoi je,tapi bila aku try kat aku.. mmg tak menjadi kot.. hehehe.. bak kate mak aku,tak pe..hari² pakai lame² pandai la..kan..kan..kan!!!wish me luck oke.. :))
 
FrOm

6 ulasan:

Puan tia said...

hheeh kita xpakai pin pon..kita pakai jarum jer..kalau lama2 nnti mesti menjadi gak belit2 tu..heheheeh

Akid azami said...

rasanya kat blog cik epal, ada vid tutorial cara pakai shawl. Tak check ke?

Akid azami said...

kat blog cik epal ada kot vid tuto pakai shawl.. Tak usha? :)

AngahSayang2314 said...

wahhh angah sekarang nie malas sikit nak shwal nie pasal kadang2 kena dukung gugurl... bila time rajin leh la...

Encik MamaT said...

eca... buka la tutorial.. kekeke.. kat youtube pon ada.. hehe

AngahSayang2314 said...

sha2 tak kisah panggil just my name angah pun bole tak yah akak2

kalau nak tahu buat cc senang jer search kat internet jer.. pasal crem lak leh la ambil nie.....senang kan?????

BAHAN UNTUK BUTTERCREAM :-)
125 g mentega
125 g creamwell
100 g susu pekat manis
40 g gula aising, diayak
1 camca teh esen vanilla

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates