Followers

03 May 2011

jum join race churpchurp

hai korang sume.. gila lame tak bukak id churp².. tadi tibe² hati tergerak nak log in..
godek punya godek..  terperasan churp² de wt  race, aku berminat & terjoin, hehehe
hadiah  best² taw.. de  iPad,de iPod Touch,de Blackberry..omg kalo menang best woo..

ala korang sume taw kan churp² tuh ape..pada yang tak tawu korang bole usha link INI
yang belum register bole register SINI  100% FREE. down wory oke..
step² dye pun senang je.. korang just invite orang & publish iklan churp² dekat fb, twitter,ym,
n macam² lagi..lagi ramai klik n lagi ramai korang invite harapan besar korang bole menang race tuh..! tengok mudah & senang je kan..tak payah nak update² bagai just publish n invite je.



kalo korang baek hati  korang tolong klik erk
2. race 2


sekarang aku baru 14km jum sokong aku... al maklum la baru join race.hehe
cmne nk pecut laju² kan

FrOm

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates