Followers

25 May 2011

saya penat ke A P E nie

ISNIN,
masuk keje cm biase la, mood mesti malas keje..tol tak, sumpah ngtok sgt taw...
tak saba nak tunggu kol 1, nk balik umh.. nk tido kejap pun jadi la...
nk dekat kol 2, aku masuk keje.... smp opis aku tengok sume de,
bos ade, kuli batak pun ade...   tapi time tuh aku tak tawu a,asal tah aku cm bele²,
ngtok pulak.. penat pun ye jgk....  sume bz wt keje.. yang aku lak,
wat² bz.. coz sume keje aku da sttle kan last week lagi..dlm kepala otak,
cpt la 530 nak balik nk..nak balik..... 

da berapa jam lepas tuh,
aku usha jam, tengok mak aii da kol 530 asal aku tak kemas meje lagi ni...
aku pun cpt² kemas, tutup pc sume.. aku pun nak bla a.. tibe² bos aku ckp,
awal balik.. aku pun wt tak port, aku bla je a.. biase nya kalo aku balik keje,
aku tak penah ckp "ok la bye nak balik keje nie".. aku mmg tak penah ckp pun,
aku men berambus jeee, kalo opis² dlu aku ckp a nk balik, 
keje sini nie mmg aku tak penah ckp pun...hehehe

aku pun stat kete nak balik.. time dekat trafiklight aku tgk jam, 
sekali baru kol 430 daaaaaa...aku tergelak² nak pecah perot...
hilang penyakit ngtok aku, penat aku...aku pun terus balik rumah,
tak akan aku nk msk opis balik... sah² kene bahan.. hahahahahah,

esok nya aku masuk opis, c mokx tny aku asl aku balik awal,
aku pun ckp la aku tak sihat... hahaha pdahal aku salah tengok jam,
pengalaman tak dpat di lupakan...dasyat...!!!

tapi tuh tak bape nak dasyat sgt la..de lagi dasyat,  2taun lps,
nak balik keje cpt² aku bwk motor, nak msuk jalan besar, aku rase asl,
berangin semcam je nie, asl tudung aku cm serabai je.asl cm ramai tgk aku  nie.. 
sekali aku tengok dekat cermin tak pakai helmet daaaa, patah balik opis ambik helmet,
mmg smp umh.. gelak smp senak tuh... tak boley blaaa...  :)))


FrOm

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates