Followers

06 June 2011

Erul AF-9

elok punya termenong, teringat la dekat E R U L  A F -9,  ee kesian nya dye,kalo aku jadi dye mst aku over excited cm dye.. yea dalam kepala otak mesti nak sangat masuk final, tak patut paknil wt dye mcm 2, patut nya dowg direct annouce sape yang terkeluar.. kate da bertaun jadi pengacara, cm 2 ke wt kat orang..dala E R U L siap sujud gembira.. last2 dye terkeluar... kalo aku jadi tempat dye mesti malu, dala family dok ats pentas sekali.. tak sangka betol a AF-9 nie .. asal tah dari STAT  AF- 9 aku tak berminat nak tengok..walaupun aku nie bukan la 
P E M I N A T  -  E  R U L,  tapi aku paham doe perasaan dye time tuh...nampak gila muka dye sedih... aku tengok pun S E N T A P sekejap... pe a astro nie saje nak malu kan orang nie ke di namakan KEJUTAN AF-9... paknil pun satu, tawu la tuh keje awok..tapi tak kan tak bole pikir...adoyaiiii....laen kali bagi la tahu awal² de 2 kad merah n biru... yang biru dapat masuk final yang merah tersingkir ni tidak MEN serbu je... maybe bukan rezeki ERUL...ANNYEONGHASEYO! :))
 
FrOm

2 ulasan:

kuku said...

salam...
bkn mcmtu...
sepatutnya erul dengar dulu paknil cakap sampai habis...macam hazama tu, dia rileks je bile nama kena panggil...tapi rupanya, dia ke final juga.....bukan macam erul, xsempat paknil habis cakap, dia dah sujud dulu...tak bolehla nak salahkan 1 pihak saja

Gadis Ini said...

tp salah jugak paknil.. np mula2 nk annouce paknil xgtawu de 2 kad berlainan kale.. hahaha..

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates