Followers

27 June 2011

Rezeki & BB

hye..hye.. S E L E S A I  sudahhhh...... RABU lepas.. b4 aku cuti... punya la susah bos aku nk app aku nya cutiii.. siap tny aku asal nak cuti.. al maklum la aku nie staff yang jarang² sekali mintak cuti.... mula² bos aku igt aku nak g travel dengan family... aku pun ckp tak la!!.. aku nak tunang.. bos aku bole plak nak hug aku...aikk suke ko erk bos tapi samat dye tak cakap (teranjat boboii)... ahhhhhhhhhhhh semputttt.!!!! hehehehe..B4 aku nak balik keje dye bagi aku 1 sampul.. dye ckp tahniah...!! aku pun hanya mampu senyum....aku tak bukak pun sampul tuh.. aku bajet mesti surat naik gaji nie... smpai nak tido baru aku teringat sampul bos aku bagi.. n then aku bukak tengok.. O M G.... Bos aku bagi RM500 .. siyessss teranjat boboiii...!!,mmg rezeki aku a time tuh.. syukur alhamdulilah, aku tak ckp tengs pun time tuh coz, aku tak tawu pe yg dia bagi, mlm tuh aku msj dye... hehehehee....  baru tunang.. kalo da kahwin mau bonus 3x gaji, duet tuh aku simpan wt kenangan la kan... syg wey nak gune..huu.

akhir nyaa aku beli jugak BlackBerry3G kisah blackberry nie kalo cite 3hari tak abes.. so pe yg belaku.. bia je a..dugaan buat ku.... pape pun aku hepy sume berjalan dengan lancar.... o k la.. tak saba nak tunggu photog dari poyogher...hehehe :) nanti aku update lagii..bobaiiii


FrOm

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates