Followers

02 June 2011

SAYA NAK MELANTAK

arkkkk alhamdulilah.. kenyangan bawu lepas lunch... hehehe... balik nie aku nak singgah beli,
nasi lemak kukus ayam mak dara erm mst sedap ayam mak dara tuh kan.. hehehehe lepas tuh nak singgah dekat 99speedmart nak beli root beer n aiskrem vanila...da lame sgt tak minum float, dala susah nak cari beer, tak sume kedai jual... hehehe yg pasti 99speedmart de

ai sey tibe² rindu dekat ex bos yg gila float.... igt lagi kalo pepetang dekat opis tak de keje mst g lepak a&w, jejln makan sane makan sini.. tuh a keje kteowg dulu, pastu kalo travel tak de port makan yg best, mesti cari a&w, rindu sgt dekat opismate PPIBM.. dowg mmg terbaek la... rindu gila nak lepak ng dowg... rindu nak g travel same² shoping same² aii tuh sume kenangan terindah.. i miss  sgt2 dekat, en.zaki, en.wahab, kak ina,kak aini dowg je paling rapat ng aku hope dowg baek² aje.. amin :))

FrOm

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates