Followers

07 June 2011

saya sudah dirisik

05.06.2011 - A H A D,

omg, suka nya da de orang merisik aku... kui3, pepagi tuh excited yang teramat sgt. bangun  seawal yang mungkin, tak penah² g pasar pepagi buta terover excited la plak,hehehe.. balik pasar kemas rumah, anak buah aku yg eisya&eka, upik sungguh² tolong aku wt keje.. tak saba nk tengok mak dak ye nk kene risik ye...tapi dowg de smp kol 12 je, tak dapat join majlis aku coz de hal laen.

time tuh nak kate nebes tuh,  de a skit.. time tuh aku yang tak saba² tunggu dowg dtg rumah, majlis mula kol 230pm aku nampak da dowg sampai, aku intai dari bilik je.. time tuh tak saba nak turun bwh.. tapi my sis kate rilek² a dulu jgn turun lagi.. cool a eca.. actualy aku tak saba nk dgr dowg cite psl pe, omg time tuh da melompak² atas katil suka punya pasal.. time tuh tuhan je tawu perasaan suka aku cmne yea firstime dirisik kan....mesti la hati manyak gelora geledak kan hehehee...

yang ayie lak..asyik msj² aku tny dowg da smp belum, dowg da smp belum, !! eca mesti malu² kan.. hello ayie nie eca k.. tak de nya nak sipu² malu nya....kalo time bertunang maybe kot..(heheehe), siap suh snap pic, rakam pe dowg ckp..hahaha,mber aku tny nape aku merisik tak de cincin... rugi  tak de cincin.. tuh la korang tak tawu cite.. aku nak sume time majlis tunang nanti...tak salah kan ",)) lagi pun aku nak beli cincin ng ayie..hahhaha.. tuh pun salah 1 alasan aku tak nak de cincin time merisik coz adegan sarung² cincin bole buat aku PENGSAN je...poyo kan..tapi kalo aku pengsan cmne??omg tidakkkk...hahahahahaah


alhamdulilah sume nya will be ok... date time sume da kompom so tunggu lagi beberapa week je akan tiba..nak dekat baru aku jemput kengkawan..tak saba..tak saba.. suka..suka..suka...lagi pe erk.. ee rindunya dekat ayie...uwaaaaaa..  tak saba nk jumpa kamu... :))) <3

mood: hepy..alhamdulilah, mekasih doakan kebaikan saya..




FrOm

10 ulasan:

waRDah a.k.a QiQi said...

jeles~ @_@

neway, congrats! :))

Gadis Ini said...

qiqi -> mekasih.. doa kan saya.. :)

bLueSpeCky said...

hehe..xlame lagi jadi ahli keluarga puan ana ngan encih ali secare rasmi la :)

Gadis Ini said...

kak zaima -> insyallah mekasih.doa kn tok kite taw,, :))

bLueSpeCky said...

hehe..zima ni kawan2 je panggil2..kalo family2 cam kiter ni, panggil nora je :)

Eija Mimi said...

wah.. bestnyer dy.. jgn lper jput tau lalink... anyway tahniah..

Indah Mulya said...

aww..congrates dear!

Gadis Ini said...

bLueSpeCky --> wokeyy...

Gadis Ini said...

sis eija --> mekasih insyallah tak lupa punya...

Gadis Ini said...

Indah Mulya --> mekasih.. suke :)

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates