Followers

05 July 2011

duet kutu

Haii haii..camat pagi wat semua, alamak cm kekok lak tulis blog,
Pakai blackberak,so bila dah beli blackberak harus lah
update pape yang patut, ‎​​"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ saje aku nk testing best jgk
Tulis pakai blackberak nie ‎​​Ђεђεђε Ơ̴̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡ ђεђεђε .. sekalang ati waa manyak senang woo...suka nyaaa saya,, hehe...  jumaat lepas  buat pertama kali nya dlm hidup dapat duet kutu... firstime maen nie....✗ penah² jebak kn diri nak join... aku berminat nak join pun coz aku maen dengan makcik² setaman..•• ɑƗƗɑƗƗɑƗƗɑ •• ..kalo maen dgn sebaya aku duet tah kemane²... hampeh bebenorr...,

suka nyaaa saya di saat nie..baju raya tahun nie aku beli sampai 5pasang..
ώªªKªª ώªªKªª ... ✗ penah² aku beli smp bnyk tuh.. paling tidak tahun² yang lepas 2pasang je..tuh pn de jgk yg ✗ sempat nak pakai..coz aku bukan peminat baju kurung tegar."̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ Ermm ✗ saba nk shoping  and perabeskan duet
°˚ ˚°º≈=))Wªª h ,ok laaa sampai di sini saje coretan saya buat hari nie,bobaiii
Semoge rezeki saya semakin murah amin amin amin :) :) :)

 
Sent by Celcom BlackBerry® Smartphone

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates